De effecten van stress op het werk op Echtgenoten & Marriage

De effecten van stress op het werk op Echtgenoten & Marriage

Grote hoeveelheden van stress op je werk kan invloed hebben op je huwelijk. Volgens een studie van de University of California-Berkeley, mensen met veel stress op het werk ervaren vaak onenigheid thuis, dat kan leiden tot echtscheiding. Aan de andere kant, kan een gelukkig huwelijk helpen kalmeren van stress op het werk.

Bringing het Startpagina

Mensen die stressvolle banen zal brengen vaak dat stress mee naar huis, die de harmonie in het huis. Werkstress was nadelig voor alle huwelijken en de tevredenheid van het echtpaar met elkaar, de verschuiving ze werkten en hun ouderschap statuut maakte geen verschil, de Berkeley studie gevonden. In feite heeft zij geconcludeerd dat stress was nog meer schadelijk voor het huwelijk dan fysieke uitputting omdat uitputting schept niet de zeer geladen sfeer die stress doet.

Effecten

Werkstress is een van de belangrijkste oorzaken van argumenten tussen koppels. Druk van het werken late uurtjes, deadlines of constante reizen voor het werk kunt u laten weinig geduld voor de compromissen van een huwelijk. Als beide mensen werken, kan de stress worden verdubbeld. Daarnaast altijd dumpen uw werk problemen op uw echtgenoot kan leiden tot gevoelens van wrok.

De meeste mensen ook het gevoel dat ze geen enkele downtime krijgen. Volgens Save Marriage, moeten echtgenoten tijd om te ontspannen bij aankomst thuis voor het omgaan met echtelijke problemen te nemen.

Gelukkig Huwelijk

Vrouwen die in een gelukkig huwelijk kan beter omgaan met stress op het werk, volgens WebMD. Een studie uit 2008 door de Universiteit van Californië-Los Angeles bleek dat vrouwen in een gelukkig huwelijk stuiterde terug sneller uit een slechte werkdag dan degenen die niet in een gelukkige relatie waren. Echter, de studie bleek dat mannen niet terug van een slechte dag had stuiteren, maakt niet uit hoe gelukkig ze met hun vrouwen waren.

Het bewaren van de Marriage

Voor paren met een hoge stress banen, wordt afgestemd op de spanning en het omgaan met het kan het huwelijk te houden van knikken. Counseling en stress-reductie activiteiten, zoals lichaamsbeweging, meditatie of yoga, ook kan helpen kanaal en verminderen de druk op de relatie. Direct aanpakken van stress op het werk met uw echtgenoot is een betere manier om te gaan dan het te negeren.