De effecten van Natural Full Spectrum Verlichting

De effecten van Natural Full Spectrum Verlichting

Licht, of de afwezigheid ervan, maakt een groot verschil in de manier waarop het lichaam reageert en functies en zelfs de algehele gezondheid. Een van de beste dingen die je voor jezelf kunt doen is ervoor zorgen dat je genoeg natuurlijke volledige spectrum verlichting krijgen, hetzij van zonlicht, of speciale lampen. De natuurlijke volledige spectrum verlichting producten die u kunt kopen bevatten dezelfde kleuren van het licht als de zon. De kleuren zijn elektromagnetische velden met lichtstralen of golflengtes die ons lichaam te herkennen en te assimileren in signalen voor gezondere functies.

Winter Depressie

Een van de meest voorkomende problemen in verband met een gebrek aan natuurlijk volledig spectrum licht uit het dagelijks leven is winterdepressie, ook wel bekend als Seasonal Affective Disorder (SAD). Zonlicht, volledige spectrum licht van de natuur, verhoogt adrenaline, voelt u zich gelukkiger en meer tevreden. Licht stimuleert de hypothalamus, hypofyse en de pijnappelklier, het lichaam van de hormoon-fabriek, volgens Dr Julian Whitaker. Ontbreken van een goede natuurlijke verlichting kan leiden tot vermoeidheid, ziekte en prikkelbaarheid. Uitgebreide zonlicht, of het gebruik van natuurlijke volledige spectrum verlichting zal het ongemak van SAD te verlichten.

Malillumination

Goede voeding en voeding begint ook met natuurlijke volledige spectrum verlichting. Dr John Ott bedacht de term "licht dieet" te wijzen op de noodzaak van de juiste hoeveelheid natuurlijk volledig spectrum licht te krijgen van al de voeding die uw lichaam nodig heeft. Niet alleen natuurlijke volledige spectrum licht zijn eigen waarde, maar het creëert de perfecte sfeer in het lichaam voor de volledige opname van vitaminen en mineralen uit het voedsel dat we eten.

Vitamine Absorptie

Volledig spectrum licht dringt het oog en creëert stimulans voor de hersenen die op zijn beurt verhoogt de activiteit en absorptie van vitaminen en mineralen. Dr. HL Hembold, MD zegt dat kunstmatige tl-licht blokkeert eigenlijk volledige toegang tot het oog en in de hersenen in zijn boek "Mega-Voedingsstoffen voor je zenuwen." Echter, testte hij het gebruik van natuurlijke volledige spectrum lampen voor mensen die lijden aan verschillende ziekten die samenhangen met het gebrek aan natuurlijk licht en vond ze zeer effectief middel van het omkeren van de effecten van een gebrek aan zonlicht.

Vision

Natuurlijke volledige spectrum verlichting, of wanneer deze niet beschikbaar zijn, volledige spectrum lampen verbeteren gezichtsscherpte volgens een paper geschreven in de "Vuurtoren Centrum voor Visie en Aging," door Dr Robert Rosenburg, OD Natuurlijk licht verhoogt het contrast tussen de kleuren, vooral zwart en wit maken visie scherper.

Algehele gezondheid

Dr John Ott studeerde ratten leven onder zowel natuurlijke volledige spectrum lampen en tl-verlichting en vond dat de knaagdieren leven in natuurlijke volledig spectrum verlichting waren over het algemeen gezonder en leefden meer dan twee keer zo lang. Studies Dr Ott in Sarasota, Florida gecentreerd rond licht in een klaslokaal en de effecten op de gezondheid van leerlingen en hun vermogen om zich te concentreren. Studenten met natuurlijk volledige spectrum licht had een veel hogere concentratie tarief. Volledige spectrum lampen ook geholpen kinderen met leerstoornissen te bereiken betere cijfers terwijl degenen die onder koele witte fluorescerende lampen studeerde leed meer vermoeidheid en aandachtsproblemen.