De effecten van lage temperaturen op de blootgestelde huid

De effecten van lage temperaturen op de blootgestelde huid

Koud weer invloed op het lichaam op verschillende manieren in lichte tot ernstige aandoeningen. Inzicht in hoe het lichaam reageert op koud weer zal de juiste voorzorgsmaatregelen te brengen om letsel door extreme temperaturen te vermijden. Wanneer de temperaturen dalen, het lichaam reageert op de veranderingen in de manieren zoals toegenomen behoefte tot urineren, kippenvel, en verwijding van de bloedvaten veroorzaken kleine roodheid en rillen.

Nonfreezing Temperaturen

Drie fundamentele nonfreezing letsels ontstaan ​​met de huid blootgesteld aan extreme koude temperaturen. Droge huid van invloed op miljoenen mensen elke winter. U kunt dit verhelpen door het beschermen van de huid met lotions of crèmes. Koude urticaria, waardoor roodheid en jeuk, is gericht tegen personen die daadwerkelijk een allergische reactie op koude temperaturen. Loopgraaf voet, ook wel bekend als "natte koude ziekte", treedt op wanneer de voeten in temperaturen tussen 32 en 50 graden Fahrenheit en nat. Symptomen omvatten tintelen, jeuk, pijn en zwelling. Winterhanden optreden wanneer de huid wordt rood, pijnlijk of jeuken na enkele uren blootstelling aan temperaturen 32-60 graden Fahrenheit. Onderdompeling voet heeft symptomen die lijken op voet loopgraaf, maar de oorzaak is van de voeten nat voor dagen of weken. Indien blootgesteld te lang, of onderdompeling voet gaat onbehandeld, kunnen andere ernstige voetproblemen leiden, zoals gangreen.

Invriezen

Frostnip en bevriezing voorkomen in de huid blootgesteld aan vriestemperaturen gedurende lange perioden. Frostnip invloed op de bovenste lagen van de huid, waardoor de tenen, vingers, neuzen en oren te voelen verdoofd en worden wit. Bevriezing optreedt door blootstelling aan koude temperaturen of contact met het bevriezen van metalen voorwerpen huid. Frostbite beïnvloedt verschillende lichaamsdelen en leidt vaak tot een verstopping van de bloedstroom. Als ernstig genoeg, bevriezing veroorzaakt weefselschade leiden tot infectie of gangreen.

Waarschuwingen en Bescherming

Een lichaam beschermd tegen extreme kou voorkomt huidreacties en schade. Houd het lichaam gehydrateerd en regelmatig sporten voor een optimale condities huid en een goede doorbloeding. Draag beschermende kleding tijdens de koude temperaturen. Dit geldt ook voor hoeden, handschoenen, sjaals, veilige nauwsluitende lange mouwen, broeken, gelaagde kleding en waterdichte bovenkleding, zoals jassen en laarzen. Het vermijden van inspanning toen buiten in de kou, en het begrijpen van gevoelstemperatuur factoren, kan individuen helpen voor te bereiden op een veilige externe activiteiten, volgens de Universiteit van Princeton.