De effecten van Geneeskrachtige Planten op kankercellen

De effecten van Geneeskrachtige Planten op kankercellen

Planten zijn gebruikt in culturen wereldwijd duizenden jaren voor de behandeling van ernstige ziekten en kwalen kleine gelijk. Sommige planten hebben sterke punten als het gaat om het elimineren van kankercellen en het stimuleren van het eigen immuunsysteem de reactie van het menselijk lichaam om te vechten tegen tumoren en andere kwaadaardige gezwellen.

Eliminatie van vrije radicalen

Geneeskrachtige planten zoals de theebladeren - wanneer iets geoxideerd tot groene of witte thee te produceren - is hoog in polyfenolen en catechines. Dit zijn krachtige antioxidanten die gericht vernietigen kwaadaardige cellen in het lichaam, de zogenaamde vrije radicalen. Deze cellen kunnen kwaadaardig draaien als het niet uit het lichaam verwijderd. De aanwezigheid van vrije radicalen in het lichaam toeneemt met de leeftijd en het gebruik van carcinogene stoffen zoals tabak, volgens de website gezondheidscontrole Systems.

Stoppen Cell Division

Stoppen of vertragen het proces van celdeling is een belangrijk ingrediƫnt in de arrestatie van de groei van tumoren in het lichaam. Volgens de planten voor de website van een Future's kunnen bepaalde medicinale planten zoals de Amerikaanse Mandrake uitvoeren van deze functie in het menselijk lichaam. De plant bevat podophyllin, een chemische stof die interfereert met celdeling en kan eventueel worden gebruikt om de groei van kankercellen te stoppen in het menselijk lichaam.

Immuunsysteem reacties

Stimuleren van het immuunsysteem om kankercellen te bestrijden is een effect dat geneeskrachtige planten kan hebben op het lichaam. Serpent knoflook en de Chinees kruid Huang Qi zijn zowel cytotoxische en immuunsysteem stimulerend. Cytotoxische kruiden vernietigen cellen in het lichaam en verhoging stofwisseling samen met witte bloedcellen. Dit verhoogt de reactie van het immuunsysteem van de persoon en moedigt het lichaam aan buitenlandse entiteiten zoals kankergezwellen richten. Volgens Planten voor een Toekomst, kunnen deze planten zeer giftig zijn als ze niet goed behandeld en mag alleen worden geconsumeerd na overleg met een arts.