De bijwerkingen van Tylenol Verkoudheid en griep Gel Caps

Gebruikt voor de behandeling van verkoudheid en griep symptomen zoals hoofdpijn, keelpijn, hoesten, verstopte neus en sinus druk Tylenol koude en griep komt in een snelle afgifte gelkapje ontworpen om de symptomen te verlichten zo snel mogelijk. Die de werkzame bestanddelen paracetamol (koorts reducer die ook verlicht de pijn); dextromethorfan HBr (een hoest suppresant); en fenylefrine HCI (neusdruppels). Terwijl het nemen van de medicatie zoals voorgeschreven kan enorm helpen om de bijwerkingen te verminderen, is het belangrijk om bewust te zijn van wat er bijwerkingen kunnen optreden na het innemen van de medicatie.

Dosering Aanbevelingen

Voordat u een medicijn, moet u zorgvuldig te lezen en volg de aanwijzingen op het etiket van het product. In het geval van Tylenol Verkoudheid en griep, moeten volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar niet meer dan 12 gelcaps in een periode van 24 uur te nemen --- de maximale dagelijkse hoeveelheid toegestaan.

Paracetamol

Tylenol bevat acetaminofen, een medicijn dat helpt om pijn te verminderen van een sinus hoofdpijn of andere symptomen. Het is mogelijk om te veel paracetamol, welke eerste symptomen zoals diarree, overmatig zweten, maagkrampen of eetlust kan leiden.

Langdurig gebruik

Een langetermijn bijwerking van te veel paracetamol kan mogelijk schade aan de lever. Daarom is het belangrijk meer dan drie alcoholische dranken per dag te drinken of andere medicijnen met acetaminophen rekening Tylenol. Als u symptomen zoals zwelling of gevoeligheid in de bovenbuik of ervaring geelverkleuring van de huid ervaren, moet je de National Capital Poison Center op (800) 222-1222 bellen of vragen dringende medische aandacht.

Symptomen die onmiddellijke Care

De volgende symptomen wijzen op meer ernstige complicaties na het nemen van Tylenol Verkoudheid en griep gel caps, die medische hulp zou moeten vragen: keelpijn, koorts, ongewone vermoeidheid, zwakte en gele verkleuring van de huid of ogen.

Minder ernstige bijwerkingen

Terwijl de volgende bijwerkingen dient te worden beƫindigd op hun eigen, zijn ze over het algemeen geassocieerd met het nemen van Tylenol Cold & Sinus: obstipatie, moeite met plassen, buikpijn, slaapproblemen, prikkelbaarheid, nervositeit of ongewone zwakte.