De bijwerkingen van Ginseng Tea

De bijwerkingen van Ginseng Tea

Ginseng thee wordt verkocht in reformwinkels en gepromoot als een energie-sportdrank. Gebruikers van ginseng moeten zich bewust zijn van de bijwerkingen en de voordelen voor de gezondheid van het product voor de inname van ginseng thee. Bijwerkingen variëren van persoon tot persoon en je kan niet een van de mogelijke bijwerkingen opmerkt.

Moeite met slapen

Ginseng thee geeft een energie boost voor sommige mensen. Dit kan ook slapeloosheid veroorzaken bij sommige gebruikers. Dit is de meest voorkomende bijwerking van ginseng thee, volgens Healthsquare.com. Degenen die slapeloosheid ervaren met ginseng thee kan voorkomen dat het drinken van de drank te dicht bij het slapen gaan.

Nervositeit

Patiënten kunnen ook nervositeit tijdens het gebruik van ginseng thee. Dit is een soms voorkomende bijwerking voor de meeste patiënten, maar sommige ook stemmingswisselingen en onrust te ervaren met nervositeit bij het gebruik van ginseng thee.

Hoofdpijn

Pijn in het hoofd of hoofdpijn is een zeldzame bijwerking van ginseng thee. Patiënten kunnen ook een verandering in bloeddruk optreden wanneer gebruik ginseng thee. Hoofdpijn is een symptoom van hoge bloeddruk ook. Patiënten met een voorgeschiedenis van lage of hoge bloeddruk moeten hun arts raadplegen voordat u ginseng thee of in enige andere vorm.

Maagklachten

Spoelen, maag of pijn is een soms voorkomende bijwerking van ginseng thee. Patiënten die maagpijn die aanhoudt moeten overleggen met hun arts en stop het gebruik van de thee te ervaren.

Borst pijn en menstruele Moeilijkheden

Vrouwen die ginseng thee kan pijn in de borst en menstruele problemen ondervinden. Menstruatieproblemen kunnen veranderingen in de menstruele bloeden nemen bij het gebruik van ginseng thee. Dit zijn soms voorkomende bijwerkingen van de thee. Bij de bespreking van menstruele problemen of pijn in de borst met de arts, vermelden het gebruik van ginseng thee als een mogelijke oorzaak van het probleem. Zwangere vrouwen moeten geen gebruik van ginseng thee, volgens Healthsquare.com.

Allergische reacties

Allergische reacties op ginseng thee komen niet vaak voor, maar vereisen onmiddellijke medische aandacht. Symptomen van een allergische reactie op ginseng thee zijn huiduitslag, duizeligheid, zwelling van de tong, het gezicht en de keel, moeite met ademhalen. Patiënten moeten onmiddellijk medische hulp te zoeken wanneer die lijden aan een allergische reactie op ginseng thee.

Onregelmatige of snelle hartslag

Gebruikers van ginseng thee, die een snelle of onregelmatige hartslag ervaren moeten onmiddellijk hun arts te raadplegen. Dit is een zeldzame bijwerking, maar kan een teken zijn van een ernstige reactie op de drank zijn.