De bijwerkingen van Acai Berry Colon Reinigt

De bijwerkingen van Acai Berry Colon Reinigt

De acai berry reinigen dieet heeft verschillende varianten. Volgens Science Daily, sommige mensen doen verliezen water gewicht, maar de acai berry colon reinigt niet een doeltreffend instrument voor blijvend gewichtsverlies en hebben wel een paar onaangename bijwerkingen.

Weight Loss

Er is geen onderzoek om te ondersteunen dat de acai bessen helpt met blijvend gewichtsverlies, maar als op het reinigen kunt u gewicht te verliezen als een neveneffect. Een reinigen verdrijft alle opgebouwd uit afval dus, standaard, de acai reinigen maakt je gewicht te verliezen op de korte termijn.

Misselijkheid en hoofdpijn

Acaiberrycleanse.com waarschuwt dat misselijkheid en hoofdpijn kan optreden als uw lichaam uitgedroogd raakt. Misselijkheid kan ertoe leiden dat u duizelig worden, hebben maagkrampen en leiden tot braken.

Braken en diarree

De acai berry cleanse zal je lichaam van gifstoffen en overtollig afval te ontdoen. Dit wordt bereikt door het opruimen van de darmen en de dikke darm. Science Daily zegt dat het nemen van acai supplementen milde tot ernstige diarree en braken veroorzaken. Om uitdroging te voorkomen, veel water drinken, terwijl op de te reinigen. Uitdroging leidt tot een onbalans van elektrolyten in het lichaam.