De beste Zelfstandigen Health Insurance Plans

Als zelfstandige heeft zo zijn voordelen. Zo hoeft u niet te beantwoorden aan een baas, je je eigen uren in te stellen en uit te voeren uw bedrijf als het je past. Echter, als je de sprong van werknemer naar zelfstandige, verliest u een aantal voordelen, hetgeen een aanpassing vereist. Wanneer u niet langer de toegang tot ziektekostenverzekeringen gesponsord door uw bedrijf, moet u een plan op uw eigen, dat geschikt is voor u en uw familie te vinden.

Privé Plan

Winkel voor een eigen plan voor de gezondheid die je kunt kopen voor uw hele gezin, als je geen medewerkers of je daar geen voordelen bieden. Deze plannen kunnen prijzig zijn, dus een hoog-aftrekbare en out-of-pocket kosten maximaal te overwegen. Zorg er ook voor dat doktersbezoeken, recepten en laboratorium diensten vallen. Als je moederschap dekking kan nodig zijn in de toekomst, alleen kijken naar plannen die het aanbieden. Vraag een verzekeringsmakelaar voor de beste en goedkoopste beleid beschikbaar. Kies de makelaar die werkt met de meeste bedrijven, zodat u informatie ontvangen over een breed scala van plannen.

Lidmaatschap Verenigingen

Wanneer je begint op je eigen, een manier om de geloofwaardigheid te bereiken is om een ​​lidmaatschap vereniging voor mensen meedoen met uw specialiteit. Jaarlijkse contributie kan moeten worden betaald, maar wordt betrokken bij een lidmaatschap vereniging is een goede manier om blootstelling te krijgen. Deze brancheorganisaties kunnen ook partner met zorgverzekeraars die korting premies voor leden bieden. U zult de naam van een vertegenwoordiger worden gegeven als contactpersoon. Bellen en vragen over de familie dekking en premie bedraagt.

-Consumer Driven Health Plans

Als je zou willen flexibiliteit en keuzes bij het bepalen van uw gezondheidszorg dekking en aanbieders, een consument-gedreven gezondheid plan, of CDHP, kan goed zijn voor jou. De meeste bieden een hoge eigen risico's en het opslaan van de plannen voor de out-of-pocket kosten. U kunt profiteren van de technologie, zoals het internet, om de kosten voor de verschillende diensten te vinden. CDHP beleid bieden beloningen wanneer u kiest voor diensten of behandelingen die zuinig zijn en passen bij uw filosofie van wat de gezondheidszorg zou moeten inhouden.

Gezondheidszorg Sharing Co-op

Een ander soort plan dat werknemer kan deelnemen is geen ziektekostenverzekering helemaal. Nationwide, de leden in een gezondheidscentrum co-op betalen elkaars medische rekeningen wanneer er een behoefte. Christian in de filosofie, de beheerders op de hoogte leden waar ze hun betalingen te verzenden. Regels bij co-ops variëren, maar de kwalificatie medische rekeningen worden verzonden naar de co-op kantoor ter goedkeuring voordat leden zijn gericht om hen te betalen. Ten opzichte van de voordelen aangeboden door zorgverzekeraars, de kosten om in een gezondheidszorg te delen co-op is laag.