De beste voedsel om te eten wanneer het proberen om gewicht te verliezen

De sleutel tot het eten van minder calorieën zonder het gevoel uitgehongerd is inclusief voedingsmiddelen die een lage energiedichtheid, wat betekent dat je veel voedsel voor een paar calorieën te hebben. Voedingsmiddelen met veel vezels en water zoals fruit en groenten hebben een zeer lage energiedichtheid en kan helpen je voelt tevreden zonder dat verpest uw dieet. Snijden calorieën zal u helpen gewicht te verliezen, maar zorg ervoor dat minstens 1.200 calorieën per dag te eten om je metabolisme actief te houden.

Groenten en Fruit

Groenten en fruit zijn rijk aan vezels en water, die beide belangrijke elementen voor een succesvolle gewichtsverlies zijn. Voedingsmiddelen met een hoog watergehalte zijn lager in calorieën, maar het volume van het water toevoegt zal je je verzadigd voelt. De vezels in verse producten houden u tevreden langer voelen, en groenten en fruit bieden ook vitamines en antioxidanten die geweldig zijn voor je gezondheid. Snack op appels of wortels wanneer je honger tussen de maaltijden bent, en salades of geroosterde groenten toe te voegen aan uw diner om bulk-up van uw maaltijd zonder toevoeging van veel calorieën.

Lean Protein

Eiwit houdt ook u tevreden gevoel, en is vooral belangrijk als je oefenen of proberen om spieren op te bouwen. Kies eiwitbronnen met zeer weinig vet, zoals kalkoen, vis of tofu voor de meest eiwit voordeel met de minste calorieën. Vergeet niet om een ​​oogje op uw porties te houden; een portie eiwit moet ongeveer 3 oz., dat is ongeveer de grootte van een spel kaarten. Ronde uit uw maaltijd met groenten en volkoren granen zo eiwit is een gelijkwaardige component, in plaats van de belangrijkste focus. Vermijd vet eiwitten zoals rib eye steak of huid-op kip, en kiezen voor magere stukjes zoals ronde biefstuk of kipfilet. Bedenk ook dat vlees is niet de enige optie voor gezonde eiwitten; bonen, linzen en sojaproducten zijn gezonde alternatieven die voldoende eiwit te voorzien en ook heilzaam vezels.

Volle granen

Volle granen leveren essentiële energie samen met meer vezels en eiwitten. Voor ongeveer hetzelfde aantal calorieën, een sneetje volkorenbrood geeft 3,6 g eiwit en 1,9 g vezels wit brood van 1.9 g eiwit en 0,6 g vezels. Toegevoegde vezels en eiwitten betekenen dat volkoren brood houdt voel je je langer een vol, die u zal helpen de hele dag te vermijden calorierijke tussendoortjes. Onder meer volkoren brood, pasta of kanten zoals quinoa of bruine rijst met uw maaltijden, of als een bevredigende middag snack.