De beste voedingsmiddelen voor Kennis

De beste voedingsmiddelen voor Kennis

Sommige voedingsmiddelen zijn goed voor de spierontwikkeling, anderen voor glanzend haar. Een uitgebalanceerd dieet effecten alle delen van het menselijk lichaam, waaronder de hersenen. De bouwstenen van kennis-geheugen, concentratie, intelligentie-all vorm door genetica en voeding. Het eten van de juiste voedingsmiddelen kan verhogen de concentratie, beschermen het geheugen, en leiden tot grotere intelligentie. Voeding kan zelfs in staat om de hersenen te beschermen tegen ziekten, zoals Alzheimer.

Eiwitten

Eiwitten breken aminozuren, die het lichaam kan gebruiken om neurotransmitters te maken. Neurotransmitters zijn chemische signalen die de hersenen gebruikt om de stemming te reguleren en te leren informatie, die leidt tot kennis. De beste voedingsmiddelen in termen van eiwit zijn tofu, bonen-zoals nieren, kikkererwten, of zwarte bonen- en linzen. Elk van deze voedingsmiddelen zijn zeer hoog in eiwit, maar geen enkele negatieve componenten zoals transvetten of-ontsteking veroorzaken van Omega 6 vetzuren bevatten.

Lipiden

Lipiden omvatten vetten en in vet oplosbare vitaminen zoals A, D, E en K. Deze omvatten de belangrijke verbindingen omega-3 en omega-6 vetzuren, die essentieel hersenfunctie zijn maar het lichaam zelf niet maken. Aangezien tweederde van de hersenen vet, moet hersenen gezond dieet met veel gezond lichaamsvet zijn om de concentratie te handhaven en bevorderen kennis. Sojabonen, bevatten bijvoorbeeld fosfatidyl serine cognitief functioneren zowel geheugen en concentratie verbetert. Lijnzaad, walnoten, en olijfolie bevatten allemaal Omega-3 vetzuren die ontstekingen verminderen en maken de hersenen beter werken. Om de effectiviteit van elke olie te maximaliseren, zorg ervoor om te kopen "koud geperst", het verwarmen van een olie kan haar voedingsstoffen vernietigen. Omega-6 vetzuren zijn ook belangrijk, maar sommige kunnen inflatie de hersenen langzamer maakt veroorzaken. Gezonde Omega-6s, zoals zonnebloemolie, spirulina, en saffloerolie, bieden hersenen voeding zonder het tegengaan van Omega-3 vetzuren.

Koolhydraten

Koolhydraten leveren een brein met energie, het verhogen van de capaciteit om te leren, onthouden en kennis vergaren. Echter, enkelvoudige koolhydraten niet produceren zo veel positief effect als complexe. Volgens de Franklin Institute, eten eenvoudige suikers zoals frisdrank of sap kan zelfs dalen gezonde niveaus van koolhydraten in de hersenen! Hersencellen verbranden door middel van twee keer meer energie dan alle andere lichaamscellen, zal zo gezond hoeveelheden koolhydraten de hersenen te laten functioneren op zijn top capaciteit. De beste koolhydraten voedingsmiddelen zijn degenen die laag op de glycemische index, wat betekent dat ze langzaam verwerkt om de hersenen te verzekeren heeft een constante aanvoer. Goede voorbeelden zijn aardappelen, kersen, nauwelijks, en gedroogde erwten. Wees op uw hoede van verwerkte voedingsmiddelen, waarschijnlijk het is suiker die het aanbod van de hersenen zal spike en dan laten crashen toegevoegd.

Voedingsstoffen en suppliments

Veel kruiden en supplementen hebben onlangs aangetoond belofte met het stimuleren van kennis en concentratie. Ginkgo Biloba, bijvoorbeeld, werkt door de bloedtoevoer naar de hersenen, en studies hebben gesuggereerd kan de progressie van dementie te vertragen. Vitamine E, die ook kan worden verkregen via arm dieet, beschermt rode bloedcellen, die op hun beurt leveren zuurstof naar de hersenen te helpen functioneren. Tot slot, probeer het eten van meer nootmuskaat. Dit beetje kruiden verhoogt stemming, en mensen in een betere stemming zijn beter in staat om te leren en onthouden van informatie. Ook is aangetoond aan de progressie van de ziekte van Alzheimer te vertragen, zodat de kennis langer duurt.