De beste voeding voor dieet zijn

Schone, natuurlijke voedingsmiddelen zijn de beste keuzes voor een dieet, omdat de meeste schone voedingsmiddelen zijn van nature vetarm zijn, calorieën en natrium. Voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, mager vlees en noten zijn rijk aan vezels en eiwitten. Dit geeft je lichaam een ​​meer tevreden, vol gevoel, die ervoor zorgt dat uw hand uit de koekjestrommel. Vermijd slathering voedsel in sauzen, zout, frituren, of het toevoegen van suiker of kunstmatige zoeter.

Kies vezelrijke voeding

Vezelrijke producten moet uw belangrijkste bron van voedsel voor een succesvol dieet. Natuurlijke vezelig voedsel niet alleen houden je langer een vol gevoel, maar je zult ook ervaren voordelen voor de gezondheid, zoals een lagere incidentie van bepaalde vormen van kanker, diabetes, een lagere bloeddruk en een gezonder hart.

De gemiddelde Amerikaan verbruikt slechts 10 gram vezels per dag. Voor de uiteindelijke voordeel voor de gezondheid, moet je eten tussen 24 tot 38g vezels.

Het goede nieuws is dat deze voedingsmiddelen zijn volop verkrijgbaar bij uw plaatselijke supermarkt, boerenmarkt of markt voor biologisch voedsel. Selecteer een breed scala aan groenten en fruit.

Peulvruchten bovenaan de lijst van voedingsmiddelen die de hoogste zijn in vezel, die zwarte bonen, spliterwten, bruine bonen, pinto bonen en witte bonen bevatten. Zemelengraangewas eigenlijk bovenaan de lijst bij 19.94g van de totale vezel per gram. Wanneer je eet bonen, een een-tweetje krijg je en krijgt zowel vezels en eiwitten. Een 1/2 kopje bonen bevat evenveel eiwit als 3 oz. van gebraden steak.

Andere groenten in uw dieet op te nemen zijn de donkere groene en lommerrijke voedingsmiddelen zoals broccoli, boerenkool, boerenkool, spinazie en mosterd greens vanwege hun hoge vitamine en mineralen.

Protein Foods for Energy

De balans van de groenten en peulvruchten met kleine hoeveelheden mager vlees om je stofwisseling te voeden en te voorzien van energie. Eiwitrijk voedsel helpen om u te houden een verzadigd gevoel voor langere tijd.

Niet alle eiwitbronnen worden op dezelfde manier gemaakt. Kies alleen mager vlees en vis voor een optimaal resultaat. Bijvoorbeeld vis boven eiwitbron omdat het weinig vet en veel vissen, zoals zalm, hoog in omega-3 vetzuren. Wit vlees van kip of kalkoen is een uitstekende bron van eiwitten, maar sturen duidelijk van donker vlees want het is hoger in vet. Het eten van mager rundvlees heeft zijn voordelen, zoals het toevoegen van een extra gram eiwit dan kip en met zink, ijzer en B12.

Recepten van het Dieet

Ontwikkel recepten die de pallet verzadigen terwijl het helpen je lichaam vet te verbranden. Probeer marine en zwarte bonen soep met spinazie. Simmer een blikje witte bonen en 2 kopjes geraspte spinazie in 1 theel. olijfolie en twee teentjes gehakte knoflook totdat bonen en spinazie zijn hot. Haal van het vuur en laat zitten totdat cool. Als de bonen en spinazie zijn koel, giet het in een blender en voeg 1 kopje kippenbouillon. Voeg de helft van een blikje zwarte bonen aan de blender en mix tot een romig. Giet het mengsel in een pot en laat sudderen op het fornuis op laag vuur. Voeg de rest van de zwarte bonen, en verder koken tot warm.

Heb gegrilde kip met groenten voor het avondeten. Marineer een 3-oz. stuk zonder vel kipfilet in 1 tl. olijfolie en een snufje zeezout. Was en hak 2 kopjes van je favoriete groente en meng met 1 el. olijfolie en 1/2 theel. zeezout. Gooien in een oven-safe koekenpan en rooster in de oven op 375 graden F gedurende 20 minuten. Verwarm de grill en grill de kipfilet grondig aan beide kanten tot ze een beetje bruin en vleessap helder. Geen grill? Gewoon Rooster de kip in een anti-aanbak koekenpan op middelhoog vuur op het fornuis, die vaak draaien om bruin elke kant.