De beste tijd om Take Tonalin CLA

Bij het zoeken om gewicht te verliezen, je hart te beschermen, en te houden darmkanker op afstand, kan de toeslag Tonalin CLA helpen. Tonalin CLA (geconjugeerd linolzuur) doet dit door het afbreken van de vetcellen. Volgens de voorstanders van CLA, het nemen van het in verband met lichaamsbeweging en goede voeding geeft u de beste resultaten voor een fit en gezond leven.

Basis Gebruik

De beste tijd om Tonalin CLA te nemen is als je aan de slag op een nieuw regime voor de gezondheid. Idealiter wil je eerst met uw arts te zien, en het opstellen van een goede voeding, lichaamsbeweging en dieet-supplement programma. Volgens een review van CLA op de website dietspotlight.com kan CLA worden gevonden in een verscheidenheid van vlees en zuivelproducten, en saffloerolie. Afhankelijk van de mate waarin u wilt of nodig hebt om lichaamsvet te verliezen, kunt u in staat om gewoon nog wat geschikte voedingsmiddelen aan uw dieet of neem een ​​supplement.

Gebruiken in combinatie

Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Toronto door Dr. Venket Rao en Dr. Kathee Andrews (zie npicenter.com) vond dat het nemen van capsules van CLA en het drinken van groene thee resulteerde in een significante verbetering van de algehele gezondheid en conditie van de proefpersonen. Proef van de artsen liep voor drie maanden, en bijna driekwart van de mensen die ofwel niet in gewicht of verloren sommige. Praat met uw arts om te zien of deze regeling voor u zou kunnen zijn.

Andere aspecten van CLA

Gebaseerd op verschillende klinische studies CLA drie sleutels gebruikt. Daarom is de beste tijd om Tonalin CLA te nemen is als je wilt om het niveau van vet te verminderen in je lichaam, genezen van hart- en vaatziekten en het voorkomen van darmkanker. Verschillende studies (Thom et al, in 2001;. Smedman & Vessby, ook in 2001,.. Gaullier et al, in 2005, en Kamphuis et al, 2003) al bleek dat het nemen van CLA geholpen bij het verminderen van lichaamsvet bij mensen met overgewicht .

In termen van hart-en vaatziekten, een verslag over een klinische studie gedaan door Noone et al. in 2002 aangetoond dat CLA heeft een beschermend effect op het cardiovasculaire systeem. Het verminderde niveau van triglyceriden in het bloed. Als je een vrouw bent en zwanger, een studie van Herrera et al. in 2005 toonde aan dat CLA supplementen geholpen om hoge bloeddruk te verlagen. Nog een andere studie, Aminot-Gilchrist en Anderson in 2004, vond de potentiële voordelen van CLA in verband met hart- en vaatziekten. Tenslotte Larsson et al. in 2005, deed een studie over CLA in relatie tot darmkanker. Hun resultaten gevonden die toe te voegen aan uw dieet de kans dat u de ontwikkeling van de kanker kan verminderen.