De beste thee voor een Dieet

De beste thee voor een Dieet

Hoewel er geen thee die op magische wijze zal krimpen weg de kilo's zijn er een aantal die, in combinatie met een gezond caloriearm dieet en lichaamsbeweging, zal u helpen gewicht te verliezen en gezond zijn. Er zijn echter ook verschillende kruidenmengsels op de markt die beweren dat "dieet thee" zijn, maar bevatten ingrediënten die twijfelachtig zijn.

Thee voor Stimulatie

Sommige kruiden dieet thee gebruiken blends om u te stimuleren en om uw eetlust te onderdrukken. Gemeenschappelijke ingrediënten voor stimulatie zijn ephedra, efedrine, ma huang, kolanoot en guarana, volgens PrimusWeb.com. Er is geen medisch bewijs dat deze thee je helpen om gewicht te verliezen, maar ze veroorzaken hoofdpijn, slapeloosheid en angst.

Thee als laxeermiddel

Een andere benadering voor kruiden dieet thee is thee die fungeert als een diureticum of laxeermiddel. Terwijl het verhogen van uw inname van vezels zal natuurlijk reinigen van uw systeem en u helpen om gewicht te verliezen, zal de additieven in deze dieet thee veroorzaken uw intestinale spieren af ​​te breken en verliezen het vermogen om te functioneren op hun eigen. Senna, sprinkhaan plant, angustofolia, kassie angustofolia, cascara en duindoorn zijn de ingrediënten gevonden in deze dieet thee, volgens PrimusWeb.com. Deze thee kan buikkrampen, flauwvallen, een fluctuatie in lichaamstemperatuur, bemoeilijken, ademhaling en dood volgens DietBites.com.

Andere Herbals

Het drinken van kruidenthee zonder toevoeging van zoetstoffen om het zal nuttig zijn in kleine manieren om te helpen gezond te zijn en afvallen te zijn. Kruidenthee bevat geen cafeïne, dus tellen ze in de richting van de acht glazen water per dag voorgesteld voor gezond. Logeren gehydrateerd is aangetoond dat het helpen gewicht te verliezen. Als je uitgedroogd bent, kan je honger hebt en eet. Als je gehydrateerd te blijven, zul je geen honger zo vaak. Temidden van al het gezonde kruidenthee beschikbaar, pepermunt en gember thee zijn twee kruidenthee die van nature de spijsvertering te bevorderen. Goede spijsvertering zullen helpen bij gewichtsverlies. Ook paardenbloem thee is een zachte diureticum en heeft vele voordelen voor de gezondheid die helpen gewicht te verliezen.

Green Tea

Groene thee is zeer populair als een gewichtsverlies thee geworden. Studies hebben aangetoond dat groene thee (die bevat wel een aantal cafeïne) verhoogt je stofwisseling waardoor je meer calorieën te verbranden, volgens WeightLossForStubborn.com. Groene thee is rijk aan antioxidanten en heeft een groot aantal andere voordelen voor de gezondheid. BodyBuildingForYou.com vindt u een aantal van de voordelen van groene thee als het voorkomen van kanker, het verlagen van slechte cholesterol, het verminderen van hoge bloeddruk en het verlagen van de bloedsuikerspiegel. De smaak kan wel even wennen aan, maar de voordelen voor de gezondheid zijn de moeite waard. Echter, als je zwanger bent moet je voorkomen dat het drinken van groene thee omdat het de opname van foliumzuur van uw lichaam kunnen remmen zijn, en foliumzuur is erg belangrijk in de gezonde ontwikkeling van uw baby.