De beste Super Bessen voor Antioxidanten

De beste Super Bessen voor Antioxidanten

De beste super bessen voor antioxidanten, die moleculen die tegen schadelijke vrije radicalen zijn, zijn onder andere blauwe bessen, acai bessen, cranberry's en frambozen. Antioxidanten bestrijden het elektron opruiming proces door het doneren van hun elektronen om vrije radicalen, het stoppen of geheel voorkomen van de gevolgen ervan. Vrije radicalen kunnen de interne en zichtbaar cellulaire degeneratie veroorzaken.

Bosbessen

Volgens TrueBlue, bosbessen zijn een van de hoogste antioxidant met vruchten, het bereiken van zuurstof radicale absorptie capaciteit niveaus van 2400 per 100 gram, een 50 procent hoger niveau dan vaak gegeten groenten en fruit. TrueBlue stelt ook dat anthocyaan, het pigment dat verantwoordelijk is voor de blauwe kleuring bosbessen ', zou ook verantwoordelijk zijn voor de voordelen voor de gezondheid van het fruit zijn. Hoog gehalte aan anti-oxidanten deze super bes kan vechten tegen bijproduct cellulaire schade aan hart-en vaatziekten, kanker en zon overbelichting.

Veenbessen

Zoals Bastyr Center for Natural Health, een portie van cranberry's biedt meer anti-oxidanten dan de gemiddelde dagelijkse inname van groenten. Antioxidanten Cranberries 'effectief kan zijn wanneer de vruchten vers gegeten, gekookt of in sap vorm. De antioxidant niveaus van cranberry's niet worden gewijzigd met suiker toevoegingen of andere smaak verbeteringen. Het consumeren van cranberry's kunnen regelmatig uw risico op hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker verlagen.

Frambozen

Frambozen zijn rijk aan antioxidanten super bessen die ook kan helpen bij het antioxidant absorptie. Volgens Natural News, 50 procent van de antioxidant effecten frambozen 'zijn producten van ellagitannines, die ook bekend is dat anti-aging voordelen. Bovendien, frambozen bevatten een zeldzame en sterke anti-oxidant eigenschap genaamd antimicrobiƫle. Gelijke hoeveelheden van antioxidanten kan worden ingenomen vanaf vers of bevroren frambozen. Frambozen kunnen ook significant hoger antioxidant niveaus dan broccoli of tomaten bevatten.

Paars Variety Acai bessen

De dieppaarse gepigmenteerde huid en pulp van de acai bessen bevatten een hoog gehalte aan anti-oxidanten en flavonoĆÆden die werken als anti-oxidanten. Antioxidanten uit acai bessen kan worden ingenomen door de consumptie van de hele vers fruit of door het drinken van het sap. Acai bessen behoren tot de moeilijker vruchten vers te vinden, zodat de aanschaf van pure sappen of supplementen van vertrouwde gezondheid of online winkels zou handiger zijn.