De beste remedie voor wratten

De beste behandelingen voor wratten afhankelijk van het type wrat. Wratten op de voeten, handen of genitaliën vereisen verschillende soorten behandeling. Sommige actuele medicatie aanwezig voor het genezen wratten, maar chirurgie succesvoller. Andere vormen van behandeling verminderen ook littekens na het verwijderen van wratten, te mengen met de huid.

Kantaridin

Kantaridin een verdunde chemische oplossing, wordt gebruikt om wratten niet op de voeten of genitaliën genezen. Kantaridin wordt geschilderd op de wrat en bedekt met een bandage na de wrat droogt. Volgens FamilyDoctor.org, cantharidin zorgt de wrat te verschroeien, het verhogen van de wrat en het makkelijker te verwijderen. Kantaridin veroorzaakt milde pijn binnen 3-8 uur na aanbrengen, maar zakt.

Cryochirurgie

Cryochirurgie wordt ook gebruikt om wratten niet op de voeten of genitaliën genezen. Algemeen bekend als bevriezen, de dokter zijn vloeibare stikstof om de wrat, die bevriest. De wrat matrijzen, waardoor de arts de wrat veilig verwijderen.

CO2 Laser Surgery Cautery

Voet wratten worden behandeld door middel van CO2 laser cauterisatie chirurgie. CO2 laser cauterisatie chirurgie vernietigt de hele wrat, te voorkomen dat het regrowing en het opheffen van het oppervlak. Volgens de American Podiatric Medical Assocation, CO2 laser cauterisatie chirurgie veilig elimineert wratten terwijl het verminderen van littekens.

Andere vormen van chirurgie

Genitale wratten zijn niet genezen, maar er zijn verschillende behandelingen voor het verwijderen van wratten. Volgens womenshealth.gov, elektrische stromen, licht of lasertherapie, cryochirurgie, of het afsnijden van de wrat verwijdert deze tijdelijk. Er is geen garantie dat zal wratten in het getroffen gebied te verminderen, echter. Omdat het virus niet kan worden verwijderd, kunnen genitale wratten verschijnen op elk moment.