De beste oplossing voor home kiespijn Pain

Kiespijn gevolg zijn van tandbederf, of de zenuwwortel steeds geïrriteerd. Tandverlies, verval, en infectie kan leiden tot ernstige pijn. Deze pijn kan ook betekenen tandvleesontsteking of plaque. De pijn kan diepe, kloppend, en hardnekkig. Als je niet naar een tandarts te krijgen, wilt u misschien overwegen te proberen een natuurlijke, eenvoudige en effectieve huis remedie.

Kruidnagelolie

Kruidnagel olie is een uitstekende en betrouwbare huis remedie voor kiespijn pijn te verlichten. Het is een milde vorm van verdoving, en dient te worden aangebracht op het probleemgebied. Dit zou moeten helpen bieden directe rustgevende verlichting van de pijn. Als u niet kruidnagelolie hebt, kunt u ook proberen met behulp van olie van oregano, als het kan een soortgelijk kalmerend effect zou moeten produceren.

Ice Cube

Bijna iedereen heeft ijsblokjes beschikbaar in de hand in de vriezer. Dit eenvoudige huis remedie bestaat uit het plaatsen van een ijsblokje op de getroffen tand (of op het dichtstbijzijnde wang) voor ongeveer 15 of 20 minuten per keer, minimaal drie of vier keer per dag. Dit moet de doffe pijn van de kiespijn.

Knoflook Kruidnagel

Teentje knoflook is een andere goedkope, snelle en effectieve manier om verlichting te bereiken van kiespijn pijn. Combineer het teentje knoflook met een kleine hoeveelheid van steenzout, en plaats deze vervolgens direct over de onrustige tand. Een ander soortgelijk optie is om op te kauwen een teentje knoflook elke dag, vlak nadat je wakker wordt in de ochtend.

Vanilla Extract

Vanille-extract is een andere gemakkelijke en ontspannen manier om zich te ontdoen van kiespijn pijn. Twee of drie druppels vanille-extract moet op het probleem tand worden geplaatst Dit moet onmiddellijk kalmeren de pijn van de kiespijn.