De beste oplossing voor home Ear Congestion & Pain

Oorpijn kan een zeer pijnlijke aandoening. Ze worden veroorzaakt door een aantal problemen, zoals sinus congestie, bacteriële infectie, te veel druk in het oor en schade. Kinderen kunnen vaak oorpijn krijgen omdat hun buis van Eustachius, de buis die het achterste gedeelte van de keel verbindt met het middenoor, is niet altijd in staat om de druk nog niet correct te egaliseren. Als u of uw kind zich ontwikkelt oorpijn, zijn er huismiddeltjes die je kunt proberen om de pijn, congestie en de druk te verlichten.

Congestie

Congestie als gevolg van sinus problemen of allergieën kunnen veel oorpijn creëren. Het opruimen van de sinussen kan helpen verlichten van oorpijn. Sinus reinigt zijn een goede manier om slijm dat zich heeft opgehoopt in de sinussen uit te krijgen. Sinus reinigingsmiddelen helpen krimpen de ontstoken membraan dat een goede drainage kan worden voorkomen. Als de sinus weefsel ontstoken raken en drainage te voorkomen, kan de drainage een back-up in het oor. Als er een sinus infectie, kan de infectie ook uitbreiden naar de oren.

De meeste sinus reinigingsmiddelen gebruiken een eenvoudige, natuurlijke ingrediënt genaamd zoutoplossing. Normale zoutoplossing werkt voor het spoelen van de sinussen en krimpen gezwollen membranen.

Als uw oren worden geblokkeerd door oorsmeer, kan dit oor druk en pijn veroorzaken. U kunt de was thuis te verwijderen door het opwarmen een beetje babyolie. Met één oor liggend op een tafel en de andere omhoog gericht, vallen een paar druppels van de warme olie in het oor. Geef de olie een paar minuten om de was te smelten, dan kantel je naar beneden om de was te laten uitlekken. Het kan enkele behandelingen, vooral als er veel was.

Buis van Eustachius Pressure

Kompressen zijn een goede manier om pijn te verlichten in het oor. De kompressen kunnen koud of warm zijn; dit strikt afhankelijk van voorkeur. Bevochtig een doek en ofwel koel het af in de vriezer voor een paar minuten of warm het met warm water. Houd het kompres alleen de oorschelp, gedurende 15 tot 20 minuten. Herhaal deze behandeling zo vaak als je nodig hebt.

Drukopbouw als gevolg van de barometrische veranderingen kan gebeuren op een vliegtuig, een lange rit in een lift, het beklimmen van een berg of duiken. Op een vliegtuig, de cabine veranderingen onder druk een paar keer, vooral wanneer het vliegtuig opstijgt en landt. Dit kan drukopbouw in de buis van Eustachius veroorzaken als gevolg van de buis van Eustachius steeds naar binnen trok erg strak. Een vacuum effect ontstaat in het oor en creëert pijn. Tenzij het druk is uitgeschakeld, zal de druk verder op te bouwen, en het oor zal blijven kwetsen.

Slikken is een geweldige manier om de buis van Eustachius te openen. Op een vliegtuig, met het oog op een continue slikken patroon te maken, Kauwgom kauwen of zuigen op een snoepje. U kunt vloeistoffen ook regelmatig te drinken. Voor kinderen, laat ze zuigen op een lolly of een drankje van hun fles.

Infecties

Middenoorontsteking, ontsteking van het middenoor, kan veel pijn voor volwassenen en kinderen veroorzaken. Er zijn home remedies die kunnen helpen zich te ontdoen van vocht opgesloten in het middenoor als gevolg van de infectie en het helpen opruimen van de infectie.

Knoflook is een natuurlijk antibioticum. Doe een paar druppels van knoflook sap in een kleine hoeveelheid sesamolie en warm het op. Doe een paar druppels in het aangetaste oor een paar keer per dag om te helpen opruimen van de infectie.

Gebruik een föhn op warme ongeveer 12-15 centimeter van je hoofd. Dit zal helpen bij het verwijderen vloeistof die kan worden gevangen in de buis van Eustachius als gevolg van infectie.

Colloïdaal zilver wordt geacht natuurlijke antibiotische eigenschappen. Het wassen van je oor met behulp van colloïdaal zilver helpt doden de slechte bacteriën die de infectie veroorzaken, in tegenstelling tot antibiotica, die goede en slechte bacteriën te doden.

U kunt ook proberen het opwarmen 1 theel. mango sap van het blad en het te laten vallen, druppel voor druppel, in het aangetaste oor.