De Beste Nutritional Foods

Met zo veel voedingsmiddelen die leegte van voedingswaarde zijn deze dagen, een goed begrip van de beste nutritionele voeding is essentieel voor een goede gezondheid. Op deze manier kunt u uw maaltijden en snacks van plan om u te voorzien van de meest voedingswaarde punch mogelijk, in plaats van lege calorieën consumeren die niets anders doen dan te bevorderen obesitas en een slechte gezondheid.

Overzicht van de juiste voeding

Een plek om te beginnen als je wilt een overzicht van de juiste voeding is het USDA site voor voedingsrichtlijnen. Deze gegevens worden elke vijf jaar geactualiseerd en geeft de minimale aanbevelingen voor mensen te eten. Inbegrepen zijn de aanbevolen porties fruit, groenten, granen, zuivel, vlees en bonen en oliën. Bedragen aanbevolen afhankelijk van het feit of een persoon is een volwassene of een kind, of als een vrouw zwanger is of borstvoeding geeft.

De basis voedselpiramide beveelt aan dat mensen minimaal drie porties van volle granen, een breed scala aan verse groenten en fruit, en een assortiment van magere eiwitbronnen eet. Helaas, dit is slechts een leidraad en niet zo diepgaand te gaan zoals sommigen kan het nodig zijn in een lijst van de beste nutritionele voedingsmiddelen.

Wat zijn de beste Nutritional Foods?

Als u op zoek bent naar de beste nutritionele voedingsmiddelen, is er een lange lijst van voedsel dat kan worden opgenomen. Een site, Werelds gezondste voedingsmiddelen, bevat 129 voedingsmiddelen die worden beschouwd als een basis voor gezond eten. Het onthouden van een dergelijke lijst zou moeilijk zijn, op zijn zachtst gezegd. Remembering een aantal fundamentele richtlijnen is veel gemakkelijker.

In een notendop, de beste nutritionele voedingsmiddelen zijn hele voedingsmiddelen die niet zijn verwerkt of zeer minimale verwerking hebben ondergaan. Rijst bijvoorbeeld veel gezonder als het natuurlijke bruine rijst tegenstelling verwerkte witte rijst. Processing verwijdert veel belangrijke voedingsstoffen, waaronder een groot deel van de B-vitaminen, ijzer en voedingsvezels. Bruine rijst kan wat langer duren om te koken, maar de toegevoegde voedingsstoffen zijn de moeite waard. De smaak van bruine rijst is ook prachtig en een mooie textuur toevoegt aan uw maaltijden.

Groenten en fruit moeten in hoeveelheid gegeten worden. Doel voor meerdere porties bij elke maaltijd. Het is een goed idee om te kijken voor verse, biologische producten om de kans op het nemen van chemische stoffen, die worden verondersteld om tot talrijke gezondheidsproblemen, met inbegrip van kanker te verminderen. Idealiter meer kleur, hoe beter bij het selecteren van producten. Donkergroene groenten bieden veel vitaminen zoals vitamine A en C, ijzer, calcium en meer. Rode, blauwe en paarse bessen zijn rijk aan anti-oxidanten en vitamine C. Hoe meer kleur die u in uw dieet, in de vorm van natuurlijke voedingsmiddelen, in tegenstelling tot kunstmatige kleurstoffen, hoe gezonder je zal zijn.

Eiwitbronnen zijn ook belangrijk voor de opbouw van spierweefsel. Sommige mensen verkiezen om hun eiwitten te krijgen van niet-dierlijke bronnen, zoals bonen of tofu. Degenen die genieten van het eten van vlees zou moeten kiezen uit mager vlees die worden geroosterd, gekookt of gebakken. Vermijd vlees dat diep zijn gebakken in olie, omdat dit voegt ongezonde vetten in uw dieet, die kunnen bijdragen aan hartproblemen.

Super Foods

Je ziet waarschijnlijk veel media-hype over de zogenaamde super voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen kunnen onder meer exotische vruchten zoals acai bessen. Andere voedselrijke super voedingsmiddelen zijn gemakkelijker gevonden voedsel zoals bosbessen, spinazie of groene thee. Voordat je iets koopt in de hype, in gedachten houden dat u een zeer gezond dieet zonder de uitgaven gekke hoeveelheden geld op exotische, ongewone voedingsmiddelen kunnen hebben. U hoeft niet een speciale bron voor de meeste van wat je nodig hebt om gezond te zijn moet. Je kan meestal van hoge kwaliteit fruit, groenten en andere levensmiddelen bij uw lokale supermarkt, natuurlijke voedingsmiddelen winkel of boeren markt te vinden - zonder ook maar een klein fortuin.

Sommige mensen maken zich zorgen dat deze gezonde voedingsmiddelen zijn duurder dan bewerkte verpakte levensmiddelen. Hoewel dit waar kan zijn, moet je ook je gezondheid te overwegen in de totale kosten. Bewerkte voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet, zout, suiker en calorieën kan goedkoop zijn, maar ze dragen bij tot talloze gezondheidsproblemen. Veel mensen vandaag de dag niet over een ziektekostenverzekering, en de kosten van medische zorg is niet goedkoop. Als je denkt dat je niet kunt veroorloven zo veel vers voedsel als je wilt, probeer dan het kweken van je eigen. Je zult niet alleen geld besparen, maar je zult oefening zo goed krijgen. Samen zullen deze dingen dragen bij tot een betere gezondheid. Op de lange termijn, zal uw monetaire en gezondheid besparingen onbetaalbaar zijn.