De beste natuurlijke Angst Cures

Angst kan brengen op gevoelens van angst, paniek, trillen en zweten. Sommigen die hebben extreme angst kan een 'paniekaanval. "Ervaren Een dergelijke aanval kan het best omschreven worden als een plotselinge en intens gevoel van verslagenheid. Degenen die chronische angst ervaren vaak hulp te zoeken door middel van een combinatie van cognitieve therapie en medicatie. Gewoonlijk, zullen de mensen kiezen voor natuurlijke behandelingen om ongewenste bijwerkingen veroorzaakt door het voorschrijven van medicijnen te voorkomen.

Sint-Janskruid

Sint-janskruid is een van de meest mainstream natuurlijke angst behandelingen. De natuurlijke behandeling is afgeleid van een kruid en wordt meestal in capsulevorm. Afgezien van het helpen bij het verlichten van angst, heeft Sint-Janskruid ook effectief gebleken in het verlichten van slapeloosheid en depressie, gemeenschappelijke tegenhangers van angst te zijn.

Kava Kava

Inheems in Hawaï, heeft de Kava Kava fabriek genomen als een natuurlijke relaxerend voor honderden jaren. Misschien is een van de meest effectieve natuurlijke angst behandelingen, het sederende effect van Kava Kava wordt meestal ervaren binnen enkele minuten van de inname van het. Kava Kava poeder kan gemengd worden genomen in het water of in capsule vorm.

Valeriaan

Inheems in Europa en Azië, heeft Valeriaanwortel verspreidde zich snel over de hele wereld worden beschouwd als een natuurlijke en effectieve manier om je geest te ontspannen en te elimineren angst. Valeriaan werkt als een licht kalmerend middel, dat het zenuwstelsel en de hersenen kalmeert. Het wordt gewoonlijk genomen in capsule vorm, maar kan ook worden gedronken als thee.

Meditatie

Meditatie is al eeuwen gebruikt om de geest te kalmeren en gevoelens van angst, stress en paniek te elimineren. Bent u geïnteresseerd in het beoefenen van meditatie zijn, maar weet niet waar te beginnen, hoofd naar beneden naar uw lokale boekhandel of kopen van een informatief boek over meditatie instructie online.

Dieet

Afgezien van het verhogen van het gehele lichaam functie, zal een goed uitgebalanceerd dieet te genezen angst te helpen door het verbeteren van uw gezondheid en algemene stemming. Een veel voorkomende oorzaak van angst is een gebrek aan B-vitamines. Vermijd vitamine B-deficiëntie door het eten van veel vitamine-rijke vruchten en groenten. Een paar groenten en fruit rijk aan vitamine B zijn onder andere avocado, erwten, sinaasappels en bananen. Buitenkant van groenten en fruit, moet u tal van tonijn, havermout, melk en eieren (al hoog in B-vitaminen) eten.

Oefening

Schieten voor 30 tot 60 minuten per dag van licht tot matige lichaamsbeweging. Oefening is aangetoond dat de stemming te verbeteren en te verlichten stress weg. Dit wordt gedaan door het vrijkomen van een natuurlijke chemische stof genaamd endorfines. Maak een wandeling of licht joggen onderdeel van uw dagelijkse routine en de vruchten plukken van haar angst genezen van eigenschappen.