De beste manieren om Burn Lichaamsvet

Lichaamsvet is koppig en samenkomt in haar favoriete plaatsen: de buik, dijen en heupen. Helaas, dit zijn de gebieden die we zouden willen om vet te verwijderen uit. Alle hoop is niet verloren, maar - er zijn manieren om vet te verbranden en smelten uit deze gebieden. Het geheim is het verhogen van uw metabolisme.

Cardio Exercise

Cardio oefeningen zijn een van de beste manieren om je metabolisme te verhogen en vet te verbranden van die knelpunten. Cardio, ook wel bekend als aërobe oefening, verhoogt de hartslag en omvat activiteiten zoals wandelen, joggen en fietsen. Cardio moet gebeuren eerste ding in de ochtend, voor het eten - tijdens de nacht, je lichaam verbrandt calorieën, maar ze zijn vooral uit koolhydraten en bloedsuiker. Vetreserves - in de ochtend, wanneer deze niveaus laag zijn, zal je lichaam de enige andere bron heeft om te verbranden voor energie gebruiken.

Strength Training

Hoewel krachttraining, wat inhoudt dat het opheffen van gewichten om spieren of het uitvoeren van buikspieroefeningen om spieren op te bouwen, niet helpen gewicht te verliezen, draagt ​​het bij aan het verbranden van lichaamsvet. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer vet en calorieën je verbrandt, zowel in rust als tijdens het actieve. Krachttraining moet om de andere dag worden afgewisseld, en kan gedaan worden drie dagen per week.

Verhoog Meal Frequency

Denk aan je lichaam als een auto. Het loopt geweldig als het heeft een volle tank benzine, maar bij het naderen van lege, het begint te spugen en sputteren. Als het helemaal leeg, het is ofwel niet start of stopt met draaien tijdens het rijden het. Hetzelfde geldt voor het lichaam. Het voedsel dat je erin steekt is het gas - hoe meer je geeft, hoe meer energie het heeft, hoe beter het loopt. Eet 4-5 kleine, gezonde maaltijden per dag om alle voordelen van uw lichaam te bieden heeft te ontvangen. Niet alleen zal je meer energie hebben en minder onbedwingbare trek, dan heb je ook een verhoogde stofwisseling die opgeladen blijft de hele dag door, het verbranden van vet.