De beste manier voor vrouwen om gewicht te verliezen op de Butt & Dijen

Sommige vrouwen hoeven alleen te kijken naar een stuk taart en hun dijen en kont om uit te breiden. Hoe krijg je ontdoen van die overtollige vet? Vergeet de gekke diëten, de belachelijke vibrerende bands die zogenaamd vet te verbranden terwijl je rust en de zogenaamde wonder vetverbrandende drugs. Er is maar één manier voor een vrouw om gewicht te verliezen van haar kont en dijen, en dat is om meer calorieën verbranden dan je verbruikt.

Eet gezond

Eet ontbijt. Afvallen en gezond eten gaan hand-in-hand met de oefening. Als u nodig hebt om de extra schudden verliezen op je kont en dijen, dan heb je energie nodig hebt om te branden uit het vet in de sportschool. Eet een gezond ontbijt van granen en magere melk, havermout of een ei en toast. Eet een stuk fruit, ook. U zult merken dat als je eet een goed ontbijt zal je minder hongerig voor de lunch voelen en je zal ook meer energie voor de dag. Alternate ei en ontbijtgranen dagen, zodat je lichaam niet te wennen aan een soort voedsel.

Eet drie kleine snacks tussen elke maaltijd. Voor snack tijd, pak een vrucht, een kopje rauwe groenten, een rijstwafel of eiwit bar. Zorg ervoor dat als je kiest voor rijstwafels of eiwit bars, je eet slechts één per dag en snack op groenten of fruit voor de overige snacks in de dag. Het eten van gekookte kip en rijst voor elk diner en cold turkey sandwiches voor iedere lunch krijgt oude snel. Om jezelf te voorkomen van het krijgen van burn-out op gezonde voeding, proberen verschillende recepten. Er zijn veel gezonde en lekkere manieren om een ​​kip te bereiden. Voeg nieuwe specerijen, of probeer het mengen van kip, garnalen of vis met een kleine portie van uw favoriete pasta.

Drink water. Het zal u gehydrateerd te houden als je verbrandt de dij en kont vet en kan zelfs uw huid er helderder. Water helpt je ook om je eten beter en helpt verteren in het reguleren van de eetlust. Voeg wat kristal licht om een ​​paar van je acht glazen per dag en je zal niet eens het gevoel alsof je drinkwater.

Verminder je inname van vet. Afscheid te nemen van grote plakjes chocoladecake voor een tijdje. Elke keer in een tijdje beloon jezelf met een chocolade vierkant om uw zoete tand te temmen en houd controle over uw drang tot binge.

Oefening

Doe intense aerobic oefeningen. High-intensity aërobe interval training, volgens een studie gepubliceerd in "Journal of Applied Physiology," verhoogt een vrouw vetverbrandende potentieel. Een voorbeeld van dat type van training is het berijden van een stationaire fiets in een normaal tempo gedurende 15 minuten en na het door woedend fietsen voor vier minuten. Herhaal dit voor een uur. Word lid van een spinning klasse voor een even intense vetverbrandende workout.

Doe squats en been liften naar de spieren in je dijen en billen te helpen zich te ontdoen van het vet sneller toon.

Niet overdrijven de trainingen. Uitwerken woedend elke dag van de week kan u helpen resultaten te krijgen sneller, maar het kan ook de pijn en pijn ervaart u van de intense fysieke training. Probeer uit te werken twee dagen op, een rustdag. Het zal je pijnlijke spieren een kans om te ontspannen en weer op te bouwen te geven.

Raadpleeg uw arts voordat u begint met een fysiek trainingsprogramma. Uw arts kan ook een aantal tips om u te helpen uw doelstellingen van het gewichtsverlies.