De beste manier om Take Slippery Elm

De beste manier om Take Slippery Elm

Kruiden zijn eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van ziekten en het bevorderen van een betere gezondheid. Een kruid gebruikt door de indianen, gladde iep schors, zorgt voor verlichting voor een verscheidenheid aan klachten. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center website, is gladde iep blaft soms aanbevolen voor GERD of zure reflux ziekte. Historisch mensen hebben het gebruikt voor hoest, keelpijn, diarree en huidirritaties.

Extern

Gladde iep schors is een effectieve antiseptische voor steenpuisten, snijwonden en lichte wonden op de huid. De beste methode voor het toepassen van dit kruid uitwendig is om een ​​kompres maken. Meng wat terrein bast met net genoeg kokend water om een ​​pasta te maken. Na het afkoelen van toepassing de pasta en laat ze drogen.

Intern

Er zijn verschillende manieren om gladde iep intern te nemen, afhankelijk van de ziekte die u wilt behandelen. Voor zure reflux, diarree of andere maag klacht u zich meer thuis voelen het nemen van de gladde iep capsules. Dit zijn pre-gemeten en handig. De Universiteit van Maryland Medical Center suggereert een dosering tussen 800 en 1000 mg tot driemaal daags. Zorg ervoor dat u een glas water te drinken met de capsules. Het slijm in de bast jassen en kalmeert je maagwand te helpen verlichten de pijn van de overmaat zuur, en bevordert de spijsvertering.

Als u last heeft van een pijnlijke keel of hoesten, uw beste inzet is een gladde iep ruit. Deze zijn beschikbaar over de toonbank bij uw lokale health food winkel of u kunt uw eigen met zeer weinig problemen te maken. De website LearningHerbs.com heeft een eenvoudig te ruit recept te maken. Het omvat ½ kopje gemalen wilgenbast poeder, samen met gedroogde gehakte zoethout, honing en wat kokend water. Na het maken van een thee van de zoethoutwortel, meng er de andere ingrediënten, de uitrol van de resulterende deeg, en snijd ze in kleine vierkanten of cirkels.

Overwegingen

Terwijl gladde iep niet wordt beschouwd als giftig of gevaarlijk indien gebruikt zoals voorgeschreven, moet u zich bewust van een paar dingen. Als de huid probleem dat u wilt behandelen is een open wond of huilend pijnlijke, geen gebruik maken van gladde iep plakken. De effecten op rechtstreeks ingevoerd om de bloedstroom niet echt onderzocht. Dit soort wonden kan de aandacht van een arts nodig hebben.

Als u gladde iep supplementen of thee voor een tijdje hebben genomen en niet uw zure reflux voorwaarde niet vinden steeds beter, zie uw arts. U kan een meer ernstige aandoening die een andere behandeling nodig hebben.