De beste manier om gewicht te verliezen vanuit de benen

Er zijn verschillende soorten trainingen die kunnen worden gedaan om te helpen je verliest vet uit je benen met behulp van cardio oefeningen of krachttraining. Om resultaten te zien, maak een wekelijkse oefening routine die cardio en krachttraining omvat. Met behulp van deze oefening routine zal u op koers te houden, zodat u uw gewichtsverlies doelen kan bereiken en zie de resultaten.

Cardio Oefeningen

Het opbouwen van spieren in je benen zal je benen toon en helpen u vet te verbranden. Wanneer je begint te werken, begin dan met behulp van een verscheidenheid van verschillende cardio-apparaten of het krijgen van oefening buiten. Beginnen met wandelen, joggen, fietsen of zwemmen. Deze vormen van lichaamsbeweging routines kan worden gestart vanuit een beginner niveau en moet minstens drie of vier keer gebruikt worden per week. De andere dagen van de week kan worden gebruikt voor krachttraining. Met behulp van een combinatie van training en cardio-oefening om vet en gewicht opleiding te verliezen om spieren te krijgen, zal je been spieren beginnen te toon en stevig.

Weight Training

Gewicht opleiding is fundamenteel voor het verliezen van vet en spier bereiken. Als je benen op te bouwen meer spieren, zullen ze gemakkelijker vet te verbranden. Als je nieuw bent in gewicht opleiding zijn, kan het de moeite waard een sessie gepland met een personal trainer op een sportschool in uw omgeving om uw doelen te bespreken. Met deze doelstellingen in het achterhoofd, zal de personal trainer verschillende soorten gewichten en bewegingen die effectief in toning je benen zijn aan te bevelen. Om uw gewicht opleiding te beginnen, gebruik enkel gewichten in combinatie met squat oefeningen, of been liften. Deze oefeningen zijn vrij eenvoudig, en kan worden gebruikt in uw eigen huis met behulp van enkel gewichten. Enkel gewichten kan worden bevestigd aan je enkels met behulp van klittenband trips. Ze worden verkocht in de krachttraining eiland elke sportwinkel. Zodra je verder komt in je begint routines, zal krachttraining machines sleutel tot uw succes bij de opsporing van de verschillende gebieden van je benen zijn. Check out de lokale sportscholen of fitnesscentra in uw buurt om de apparatuur die zij bieden, personal trainers die ze beschikbaar hebben, en de kosten die zijn verbonden aan het lidmaatschap zien.

Intervallen

Zodra u uw cardio training hebben gebouwd, en gebruik hebben gemaakt van gewichtjes om je benen te richten, probeer interval training. Interval training is de uitoefening van het gebruik van verschillende intensiteiten van training tijdens uw training. Om te beginnen interval training, begin dan met het lopen op een loopband gedurende drie minuten. Laat vervolgens gedurende 30 seconden bij een hogere snelheid. Verlaag dan de snelheid van de loopband te lopen voor nog eens drie minuten, en herhaal de running als die tijd om is. Tijdens deze zich herhalende cyclus van interval training, zijn je benen met behulp van verschillende spieren op verschillende niveaus werken. Als je knie problemen, probeer dan deze zelfde interval training met fietsen of zwemmen voor lagere impact.

Springtouw

Een andere activiteit die is geweldig voor toning je kont, benen en dijen is touwtje springen. Deze fundamentele activiteit die je hebt geleerd op de lagere school is prachtig voor het verhogen van je hartslag terwijl toning je benen.