De beste manier om gewicht te verliezen op uw onderste buikspieren

De beste manier om gewicht te verliezen op uw onderste buikspieren

De beste manier om gewicht te verliezen is om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Het is moeilijk om gewichtsverlies te isoleren een bepaald gebied. De enige echte manier om gewichtsverlies te bereiken is door het verbranden van meer calorieën dan je verbruikt. Er zijn onderbuik oefeningen die je kunt doen, echter, om de sterkte bouw en toning voor dat gebied te verbeteren. Deze activiteit zal leiden tot een algemeen verlies van lichaamsgewicht en de toning zal een verbeterde uitstraling voor de buik te bieden.

Twisting Leg Raise

De kronkelende been raise is een oefening die helpt om de buik plat en bouwen de spieren in de onderbuik. Krijg in positie door op de grond liggen. Situeren je handen onder de billen, zodat de handpalmen zijn naar beneden. Leg je benen recht voor je met de knieën op slot. Hef je benen omhoog vanaf de taille naar beneden. Als je langzaam til de benen, twist in de taille naar rechts. Houd je benen in het verlengde rechte stand door de volledige draai beweging. Even stilstaan ​​in de verhoogde gedraaide positie alvorens terug te keren naar de uitgangspositie. Doe tussen de 8 en 12 herhalingen voor elke twist beweging.

Bicycle Crunch

De fiets crunch is een andere onderbuik gerichte oefening die helpt om de buik plat en verbeteren van kracht in de buikspieren. Begin met het zitten op de grond. Til je voeten van de vloer met je knieën gebogen. Zodra u een evenwichtige positie te bereiken, langzaam uit te breiden je benen voor je en leg je handen achter je oren. Met de benen verlengd, breng één been terug in de richting van je borst door het buigen van de knie. Tegelijkertijd kan draaien op de heupen zodat de tegenovergestelde elleboog van de knie geplooid worden samengebracht. Wanneer u het been weer naar buiten te gaan, langzaam buig de andere knie en breng het in de richting van je borst en langzaam draai het lichaam naar de andere kant. Je doel is om te handelen alsof je een fiets rijden. De benen moeten langzaam en bewust te trappen als je draaien en crunch met elk been beweging. Doe een totaal van 2-3 sets van 8 tot 12 herhalingen voor elk been en taille twist.

Been brengt

Been brengt ook werken aan de buik te scherpen en te bouwen abdominale kracht. Ga liggen op de grond met je rug ligt plat tegen de grond. Leg je armen naar beneden langs je lichaam met de handpalmen naar beneden. Breng je benen in strak zodat de knieën bij elkaar in de uitgeschoven stand. Hef je benen omhoog in een slow fashion. Breng je benen omhoog hoog genoeg is om een ​​rechte hoek met uw heupen vormen. Als u til je benen, de rug en schouders worden enigszins verheven tot de juiste positie te vormen. Houd deze verhoogde positie voor een seconde voordat je terug naar de oorspronkelijke positie. Om de weerstand te verhogen, kunt u enkel gewichten hechten. Voer een twee reeksen 8 tot 12 herhalingen.