De beste manier om Detox Van Drugs

Er is geen twijfel dat drugsmisbruik is een probleem in de Verenigde Staten. De Mayo Clinic meldt dat 9,5 miljoen mensen boven de leeftijd van 12 jaar gebruik van illegale substanties. In 1999, meer dan 9.000 mensen overleden aan drugsgerelateerde oorzaken, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Alcohol en cocaïne zijn de meest genoemde redenen voor drugsgerelateerde SEH bezoeken. Herstellen van een drugsverslaving heeft geen one-size-fits-all-formule. Afhankelijk van de chemische je verslaafd bent aan, hoeveel u moet innemen en hoe lang u bent geweest met de drug zal de aard van de ontgifting plan dat u zult moeten bepalen.

Opioïde Detox

Opioïden zoals Vicodin, Percocet en OxyContin kan alleen legaal verkrijgbaar op recept. Zeer gereguleerde stoffen, worden ze gebruikt om ernstige pijn te behandelen. Heroïne, een buitengewoon verslavende drug, is ook in deze klasse. Wetenschappers hebben ontdekt dat hoe langer een patiënt neemt een opioïde, de meer medicijnen de persoon moet in de tijd om dezelfde resultaten te bereiken. Dit staat bekend als tolerantie. Maar al te vaak, tolerantie leidt tot gewoonte, wat leidt tot verslaving.

Het tijdschrift "American Family Physician 'legt uit dat er twee primaire benaderingen voor het aanpakken van opiaten. Substitutie een andere stof wordt gebruikt in plaats van de misbruikte drug. Methadon is de meest volksmond gebruikt substituut voor opiaten. Zodra personen comfortabel worden aangepast aan het zijn op methadon, wordt de dosis geleidelijk verminderd. Clonidine is een nieuwere behandeling en meer gerespecteerd voor zijn nonaddictive eigenschappen. Het nadeel van het gebruik van clonidine is dat patiënten nog zullen ervaren zoals post-ontwenningsverschijnselen als depressie en verlangen.

Kalmerend Detox

Barbituraten, tranquillizers en alcohol vallen in de categorie van sedativa. Fenobarbital is een voorbeeld van een barbituraat en Ambien, clonazepam en Xanax zijn sedativa bekend als benzodiazepinen. Deze geneesmiddelen, waaronder alcohol, drukt het centrale zenuwstelsel en produceren een gevoel van euforie. Typisch deze stoffen zijn alleen levensbedreigend wanneer genomen in overmaat. De intrekking kan echter leiden tot de dood, indien opgevolgd abrupt en zonder medisch toezicht. Terugtrekken uit deze medicijnen kan variëren van 10 tot 14 dagen.

Het wordt aanbevolen om te ontgiften van kalmerende middelen en alcohol in een in-polikliniek sinds de bloeddruk en hartslag moeten regelmatig worden gecontroleerd. Veelvuldig, een lagere dosis van een medicijn vergelijkbaar met de stof die u verslaafd bent aan zal worden voorgeschreven, zodat je kunt terugtrekken met minder symptomen en voorkomen dat aanvallen. Zelfs met alcoholverslaving, zullen de lage doses benzodiazepinen bevingen minimaliseren en epileptische aanvallen te voorkomen. Zodra het geneesmiddel uit uw systeem, zal je nog steeds restverschijnselen van psychologische terugtrekking. In tegenstelling tot fysieke terugtrekking echter deze symptomen, hoewel ongemakkelijk, zijn niet levensbedreigend.

Stimulerende Detox

Cocaïne, meth amfetamine en Ritalin vrijkomen van dopamine in de hersenen en produceren een hyperalert gemoedstoestand. Degenen die chronisch misbruik stimulantia vaak geworden paranoïde, boos en zelfs gewelddadig tegenover zichzelf of anderen. Andere bijwerkingen zijn een onregelmatige hartslag, een verhoogd risico op hartfalen en epilepsie.

Verslaving specialisten raden langzaam uw dosering verminderen in plaats van het stoppen met cold turkey. Het risico van gevaarlijke ontwenningsverschijnselen te hoog is wanneer uw systeem te abrupt wordt ontkend stimulerende middelen. Omdat verlangen is de nummer 1 reden dat mensen terugvallen, is het raadzaam om te ontgiften van stimulerende verslaving in een residentiële behandeling faciliteit, waar je kan worden gecontroleerd door medische professionals, begeleiding krijgen en te herstellen met anderen die gaan door dezelfde problemen.