De beste manier om de eetlust te onderdrukken

Gezond zijn is niet altijd gemakkelijk. Zeker als je lichaam houdt je te vertellen dat het moet meer voedsel. Uw eetlust is gelijk van uw lichaam om benzinemeter van een auto. Als er niet genoeg licht komt eraan herinneren om meer in te zetten. Er zijn een paar manieren om je lichaam wat het nodig heeft te geven en zet dat metaforische licht uit zonder uw calorie budget te breken.

Vitaminen

Controleer eerst of u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines elke dag voor je lichaam het type. Uw lichaam hunkert naar de voedingsstoffen die het ontbreekt. Daarom, als je niet genoeg krijgen van de dingen die je lichaam nodig heeft zal het beginnen te verlangen naar of maak je honger hebt. Een gemakkelijke manier om dit te voorkomen is om elke dag te beginnen met een multi-vitamine. Lees het etiket om uw multi-vitamine heeft ten minste 100 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde van voedingsstoffen op basis van je lichaam het type.

De juiste voeding

Uw lichaam heeft de juiste soort brandstof om correct te kunnen werken. Alsof je niet genoeg horen als een kind, zorg ervoor dat je genoeg fruit en groenten te eten. Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services en de United States Department of Agriculture raden u verbruikt minstens vier porties (het equivalent van ongeveer 2 kopjes) van fruit en groenten per dag. Dit zal zwaar weer hunkeren naar voedsel te snijden, als uw lichaam zich zal nemen in wat voelt als een veel voedsel, met goede voedingsstoffen die het nodig heeft. Zorg ervoor dat u het eten van minstens twee porties van gezonde eiwitten per dag. Dit kan een portie vlees, eieren of bonen zijn. De juiste hoeveelheid gezonde eiwitten helpt je lichaam te voelen en te blijven vol. Voor meer informatie van het dagelijks voedsel aanbevelingen, verwijzen naar het Amerikaanse ministerie van Landbouw de onderstaande website.

Water

Het drinken van veel water is een van de beste manieren om je eetlust te onderdrukken. Medische deskundigen raden het drinken van een acht-ounce glas water acht keer per dag. Logeren gehydrateerd is belangrijk om te houden van uw eetlust in bedwang. Als je lichaam dorst heeft, kan hij het verkeerd interpreteren als honger. Daarom is het drinken van zoveel water gedurende de dag mogelijk is een geweldige manier om uw honger te stillen. Het is ook nuttig bij het verwijderen van giftige stoffen uit uw lichaam en houdt je helemaal gezonder. Vul een fles water op en houden het met u zo veel mogelijk. Neem een ​​drankje elke keer als je er over nadenkt en uiteindelijk zal het een tweede natuur om jezelf gehydrateerd te worden.

Alternatieve Methoden

In aanvulling op de natuurlijke methoden van onderdrukking van de eetlust zijn er ook over de toonbank en kruiden-supplementen beschikbaar om u te helpen. Omdat de meeste van deze supplementen bevatten ingrediënten die de hartslag of de bloeddruk kan verhogen, is het het beste om uw persoonlijke arts te raadplegen voordat u een voedingssupplementen of eetlustremmers.