De beste koortslip Cure

Als u het gevoel van een warm, rood, verhoogde bult in de buurt of op je lip, heb je waarschijnlijk een koortslip. Koortslip afkomstig van de herpes virus familie. Als je eenmaal besmet bent, kun je doorgaan met flair ups ervaren. Koortslip duren 10 tot 14 dagen om te genezen. Er is geen medicijn dat direct zal genezen van de wonden, maar er zijn een aantal remedies om de pijn en snelheid herstel te verlichten.

Ijs

Houd een stuk ijs tegen nieuwe pijnlijk gedurende 10 tot 15 minuten om de paar uren gedurende de dag. Icing het vroeg naar beneden vermindert de stofwisseling van het virus en vertraagt ​​de voortgang ervan. Als je voelt dat het gebied steeds pijnlijke of rode weer, opnieuw toe te passen ijs gedurende 10 tot 15 minuten om de paar uur.

Theezakjes

Breng een warme theezakje om een ​​geopende koortslip te behandelen. Het looizuur in een warme, vochtige zak van zwarte thee zoals Earl Grey helpt de zwelling te verminderen en de pijn verlichten.

Een andere manier om zwarte theezakjes te gebruiken is om ze te laten weken in heet water dan ze te bevriezen. De ijsthee zakken zal de koortslip pijn te verzachten, en antivirale fytonutriënten de thee compound aan te vallen het herpes virus.

Groenten en Fruit

Onderzoekers van de General Nutrition Corporation, de Indiana School of Medicine en de afdeling Computer Sciences UCSB gevonden dat het consumeren van voedingsmiddelen die rijk zijn in de verbinding lysine, zoals appels en mango's, had een aanzienlijke invloed op het verminderen van de ernst van de koortslip uitbraken.

Een zes maanden durende studie gevolgd 1543 herpes koortslip patiënten. De groep nam een ​​dagelijkse dosis van 936mg van lysine. Negen van de 10 had uitbraken en de ernst van de symptomen verminderd.

Broccoli bevat hoge niveaus van indool-3-carbinol, die kunnen helpen dempen het herpes virus. Spruitjes en kool zijn andere groenten die ook indol-3-carbinol bevatten.

Geneeskunde

Volgens Dr Patricia Winokur van de Universiteit van Iowa, kan de voorgeschreven medicatie acyclovir het aantal uitbraken verminderen en verkorten van de loop van een koortslip. Aspirine of paracetamol kan helpen verlichten van de pijn van een koortslip.