De beste Infant Formula voor Koliek

Hebt u een kind dat niet zal stoppen met huilen? Koliek is een veelvoorkomend probleem bij pasgeborenen die kunnen achterlaten als u uitgeput en overweldigd voelen. Het begint vaak rond de leeftijd van 3 weken en kan verergeren. Voor sommige kinderen kan doorgaan tot 6 maanden, hoewel het standaard stopgezet vóór die tijd. Koliek baby's krijgen vaak rood in het gezicht en huilen ongecontroleerd, vaak in de avond. Sommige baby's worden kieskeurig na het eten en kan gas passeren.

Geloofsinhoud

Er zijn een paar verschillende opvattingen over de oorzaak van koliek. Een gebruikelijke overtuiging is dat koliek wordt veroorzaakt door een gevoeligheid voor koeienmelk. Een ander is dat de baby geen spijsverteringsenzymen nodig breken eiwitten. Deze creëren gas in het darmkanaal --- en pijn voor je baby. Uit onderzoek van de Universiteit van Texas Health Science Center blijkt dat koliek kan worden veroorzaakt door bacteriën, volgens Science Daily.

Zal Veranderen Formula Help?

Als u de formule je baby voeden, kan het antwoord zo simpel zijn als het schakelen merken formule. Uw kinderarts zou aanraden een paar verschillende types van formule om de koliek bij uw kind te verminderen.

Melk gebaseerde formule

Anjer Goede Start bevat eiwitten die door het lichaam kan worden afgebroken in kleinere stukken en het gemakkelijker te verteren. Deze formule wordt vaak gebruikt voor koliek zuigelingen die geen gevoeligheid voor melk gebaseerde formules hebben. Als uw kinderarts vermoedt dat je baby gevoelig is voor koemelk, dan is dit niet de beste optie en kan de koliek erger.

Soja gebaseerde formule

Nutramigen en Alimentium zijn op basis van soja, hypoallergene formules. Soja-gebaseerde formule is vaak duurder dan de melk gebaseerde alternatieven, maar veel koliek baby's tonen een afname in huilen en andere symptomen.

Overwegingen voor Infant Koliek

Praat met kinderarts over de zorgen van je kind over je baby huilt. Dit zal helpen uitsluiten van andere mogelijke onderwerpen, zoals reflux en geven u een kans om zuigelingskoliek begrijpen. Als het wijzigen van de formule niet werkt, methoden bespreken die kunnen minimaliseren het huilen, zoals baby massage, warme baden en ritmische geluiden. Als je overweldigd voelt, niet vergeten dat je niet alleen bent en dat er anderen zijn die zich in een vergelijkbare situatie. Aansluiten met de ouders van koliek zuigelingen kan leiden tot nieuwe manieren die helpen je baby zich prettig voelen.