De beste Healing Voedsel voor de Prostaat

De beste Healing Voedsel voor de Prostaat

Het risico van prostaatkanker stijgt met de leeftijd, evenals het risico te maken met een vergrote prostaat. Het eten van de juiste voeding kan u helpen uw prostaat gezond te houden.

Identificatie

De beste voeding voor een gezonde prostaat bezitten kankerbestrijdende eigenschappen, anti-oxidanten, omega drie vetzuren, of selenium. Niemand voedsel bevat al deze activa.

Soorten

Uien, knoflook, broccoli en kool zijn natuurlijke kanker strijders, en tomaten bevatten lycopeen, een belangrijke antioxidant. Vis zoals zalm en tonijn bevatten omega-3 vetzuren, en paranoten, tonijn, kabeljauw en kalkoen aanbod selenium. Culturen die meer soja consumeren tonen een lagere incidentie van prostaatkanker.

Effecten

Omega-3-vetzuren tumoren onderdrukken en selenium helpt om de groei van kankercellen te stoppen. Voedingsmiddelen met antioxidents hebben kankerbestrijdende eigenschappen, en soja vermindert prostaat specifiek antigeen niveaus.

Supplementen

Vitamine D kan uw risico op prostaatkanker te snijden, en is verkrijgbaar in te vullen formulier. U kunt een visolie-supplement om omega-3 vetzuren te verkrijgen nemen.

Voedingsmiddelen te vermijden

Vermijd gehydrogeneerde vetten en bewerkte voedingsmiddelen. Bezuinigen op rood vlees, frisdranken, cafeïne en geraffineerde suiker.