De Beste Gezonde Voeding voor Weight Loss

Wanneer het proberen om gewicht te verliezen, dieet is een van de belangrijkste aspecten. Hoewel je niet altijd hoeft te strikt te beperken het voedsel dat je eet, heb je nodig om gezond voedsel te eten om gewicht te verliezen, het vermijden van de meeste junkfood. U kunt dit het beste doen door te shoppen vooral in de buiten gangpaden in de supermarkt - het is de binnenkant gangpaden die bevatten meestal ongezond voedsel. Eet goed voor gewichtsverlies en je zult zien de kilo's komen natuurlijk uit.

Fresh Produce

Verse groenten en fruit vormen de basis van een gezond dieet. Groenten zijn zo laag in calorie├źn dat je meestal kunt eten zoveel als je wilt en toch afvallen. Vruchten bieden vaak een gezonde, draagbare, snacken oplossing.

Kies donkergroene sla voor uw salades dan ijsberg, die minder vitamines heeft. Spinazie is ook een krachtpatser van voeding, waardoor u veel ijzer en vitamine C. Gooi een handvol in een fruit smoothie voor een gezond ontbijt; je zal niet de smaak van de spinazie, maar je zult genieten van de gezonde voordelen. Appels, bananen en sinaasappels te maken voor goede tussendoortjes. Zorg ervoor dat u ze uit te voeren in je tas overal mee naar toe, zodat je altijd iets handig als je honger hebt.

Lean Eiwitten

Eiwit is essentieel om spieren op te bouwen, maar veel van het eiwit uit dierlijke bronnen is ook hoog in vet. Kies in plaats daarvan kip of vis en bak het in plaats van frituren.

Vegetarische eiwitbronnen - bonen en tofu - zijn ook een uitstekende keuze voor magere eiwitten. Als je een paar vegetarische maaltijden te nemen in uw wekelijkse maaltijd plan, zul je calorie├źn en geld besparen.

Volle granen

Geraffineerde granen, zoals witte rijst en wit brood, zijn ontdaan van hun voeding. Schakelen naar volkoren alternatieven, die gezonder zijn. Sommige lijners kan zijn dat het moeilijk is om te wennen aan de smaak van volle granen. Als dit het geval is voor u, gemak jezelf in de overgang. Bereid maaltijden bereid met half volle granen en half geraffineerde granen, of afwisselend geheel en geraffineerde granen. Naarmate de tijd vordert, zult u in staat om de hoeveelheid volle granen die je eet te verhogen.

Gezond snacken

Snacken is belangrijk om u te helpen zich aan uw dieet, maar je moet voorkomen dat de traditionele snacks zoals chips, chocolade en cake. In plaats daarvan vinden gezonde en caloriearme alternatieven.

Als u liever zoute snacks, probeer het eten van groenten en volkoren pita met hummus of een romige duik gemaakt van kwark, knoflook en dille. Degenen die snoep liever moeten houden met vruchten. Maak een grote fruitsalade aan het begin van de week, zodat u altijd een mooie mix van de hand. Yoghurt kan een andere gezonde snack voor degenen die zoete lekkernijen te genieten, maar zorg ervoor dat de soorten die niet beschikken over een veel suiker te kopen. Controleer altijd voeding labels.