De Beste Cures voor Slapeloosheid

De Beste Cures voor Slapeloosheid

Slapeloosheid is het onvermogen om in slaap te vallen of te blijven slapen. Slapeloosheid kan optreden bij zowel mannen als vrouwen en bij mensen van alle leeftijden. Als slapeloosheid niet genezen is, zal het werk of de school de prestaties van de lijder beïnvloeden. Uiteindelijk kan het zelfs invloed hebben op de gezondheid van het individu. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om actie te ondernemen.

Melk of thee

Zowel melk en thee zijn geweldig voor het helpen van een persoon te krijgen klaar voor de slaap. Melk bevat calcium, die bekend staat om zijn kalmerende werking. In feite, is het aanbevolen dat als je een calcium supplement dat u dat doet 's nachts te nemen. Gewoon opwarmen van een glas melk en drink het voordat je naar bed gaat. Een andere remedie is om een ​​kopje kamille thee te bereiden. Deze thee zal bevorderen sleep.You kan de thee mee te nemen naar bed en drink het tijdens het lezen van een boek. De thee zal je lichaam slaperig en het boek krijgt je ogen slaperig.

Oefening en Dieet

Dagelijkse uitoefening van en het eten van rechts zal je lichaam gezond te houden, zodat de slaap vanzelf zal komen. De truc is om te oefenen in de ochtend of middag. Als je wacht tot 's nachts, zal uw hartslag te verhogen, waardoor het moeilijk voor u om in slaap te vallen. Zoals voor uw dieet, het eten van te veel eten, of voedsel dat rijk is aan vet of suiker, zal het moeilijk voor u om in slaap te vallen. Er zijn ook een aantal gezonde voedingsmiddelen die u kunt gebruiken als een snack die u zullen helpen u slaperig. Zij omvatten kalkoen, soja noten en pompoenpitten.

Kruiden

Er zijn een aantal all-natuurlijke stoffen die u kunt nemen om u te helpen om te slapen 's nachts: valeriaan en melatonine. U kunt een van deze kopen bij een gezondheids-winkel, zoals GNC. Valeriaan is een kruid dat een kalmerend effect heeft en wordt vaak gebruikt voor personen die lijden aan stress. Omdat stress is vaak de oorzaak van slapeloosheid, is het zinvol om valeriaan wortel te schieten. De andere keuze is melatonine. Melatonine is een hormoon geproduceerd door je lichaam. De niveaus beginnen te stijgen 's nachts om ertoe leiden dat u te moe worden en in slaap vallen. Als je lichaam niet genoeg produceren (je zult weten als je niet moe of kan niet in slaap vallen), kunt u een melatonine supplement te nemen.

Dingen om te vermijden

Er zijn een paar dingen die kunnen bijdragen aan slapeloosheid. Drink nooit dranken met cafeïne voor het slapen gaan, of zelfs eerder op de dag als je lichaam is gevoelig voor de effecten van cafeïne. Vervolgens wilt u dutjes overslaan en slapen in het weekend. Eventuele extra slaap tijdens de dag zal u houden van steeds moe 's nachts. Tot slot, niet tv kijken voor het slapen gaan. Het kan je geest bezig te houden, zodat zelfs als uw lichaam klaar voor de slaap, zal je geest niet.