De Beste Carrière voor Lijders van ADD

De Beste Carrière voor Lijders van ADD

Attention Deficit Disorder, of ADD, is geen voorwaarde dat alleen van invloed op kinderen. Volgens WebMD, minstens 8 miljoen volwassenen hebben ADD. Deze aandoening kan het moeilijk maken voor mensen om ze een job hebben, met veel slecht presteren en het veranderen van de werkgevers vaak. Volwassenen met ADD kunnen het beter doen in werkomgevingen die hun behoefte aan meer stimulatie en frequente veranderingen, zodat ze niet te vervelen tegemoet te komen.

Freelance Schrijver

Terwijl bureau banen zijn niet ideaal voor mensen met ADD, werkt als freelance schrijver is een mogelijke uitzondering. Omdat freelance schrijvers hun eigen schema's kunt instellen, kunnen mensen opstaan ​​en andere activiteiten doen wanneer ze zich vervelen met hun werk en gaan terug naar hun werk later af te maken. Freelance schrijven is ook geschikt voor mensen met ADD, want je krijgt om te werken aan verschillende projecten op een frequente basis; tegen de tijd dat je je verveelt met een te krijgen, is het tijd om verder te gaan naar een ander onderwerp.

Gym Teacher

Elke baan die veel beweging mogelijk maakt is meestal goed voor mensen met ADD of Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Banen die veel lichamelijke activiteit nodig zijn voorzien van een gymleraar. Deze posities zorgen voor beweging en het helpen van anderen, dat is een andere taak veel mensen met ADD te genieten.

Sales

Sales wordt vaak genoemd als een goede carrière voor mensen met ADD. Kennismaking met verschillende mensen te praten op een frequente basis een beroep op de behoefte aan afwisseling en verkopers hebben zelden hun hele dag achter een bureau.

Detective

Mensen met ADD meestal graag hun gedachten bezig te houden en hebben nieuwe uitdagingen om op te focussen. Speurwerk stelt mensen in staat om potentiële verdachten en getuigen te interviewen, onderzoek verrichten en re-enactments van misdaden uit te voeren. Zoals bij de andere genoemde loopbanen, dit biedt een aanzienlijke hoeveelheid variatie om de persoon houden ADD geïnteresseerd.

Business Owner

Veel mensen met ADD te vervelen met een carrière gemakkelijk, wat is het meest waarschijnlijk gebeuren als ze niet geïnteresseerd zijn in hun werk. Een manier voor mensen om gepassioneerd te blijven over hun werk is om hun eigen bedrijf te openen. Voor bedrijven hebben meestal te veel verschillende taken te doen om het bedrijf succesvol is, die niet krijgen betekent verveeld door hetzelfde te doen elke dag te maken.