De beste Antihistamine Behandeling voor prostatitis

De beste Antihistamine Behandeling voor prostatitis

Enkele voorwaarden zijn pijnlijk of veroorzaken zo veel moeite met plassen als prostatitis. Echter, als je die voorwaarde en neemt antihistaminica, de bijwerkingen kunnen gevaarlijk en mogelijk dodelijk zijn.

Blaas sluitspier

Antihistaminica vernauwen de blaas sluitspier. Ze kunnen voorkomen dat de urinestroom uit de blaas of veroorzaken pijn bij het plassen.

Blaas Retention

Antihistaminica grotere hoeveelheid urine de blaas kan behouden en verminderen de drang tot leegte, wat kan leiden tot nierfalen, blaasstenen en een stijgende blaasontsteking.

Blaas Pressure

Antihistaminica verminderen blaas druk, het verminderen van de drang om te vervallen. Dat kan leiden tot blaasontsteking of een atonische blaas - een grote, uitgezette blaas die niet leeg doet.

Blaaswand ontspanning

Antihistaminica ontspannen de blaaswand, wat resulteert in verminderde blaasdruk. Dat kan resulteren in een infectie of detrusor spier hypertrofie, die urgentie en frequentie verhoogt.

Preventie / Oplossing

Behandelingen voor prostatitis alfa-adrenerge blokkers (Flomax), 5-alpha reductase remmers (finasteride) of chirurgie (transurethrale resectie van de prostaat - TURP).