De Best & Veiligste Medicatie voor kinderen met ADHD en OCD

De Best & Veiligste Medicatie voor kinderen met ADHD en OCD

Er zijn medicijnen die worden gebruikt om ADHD (Attention Deficit en Hyperactivity Disorder) en OCD (obsessief-compulsieve stoornis) die veilig en effectief worden beschouwd als te behandelen. Te zeggen dat er veiligste of de beste medicatie voor deze aandoeningen is niet echt productief zijn er medicijnen die veilig zijn, en er zijn medicijnen die het meest geschikt zijn voor bepaalde groepen mensen. Bijvoorbeeld, veel mensen ervaren bijwerkingen van bepaalde medicijnen, terwijl anderen dat niet doen.

Ritalin

Misschien wel de meest bekende medicijn gebruikt voor ADHD bij kinderen is Ritalin. Hoewel het een stimulerend middel, Ritalin werkt goed bij ADHD kinderen, omdat het corrigeert een biochemische aandoening in de hersenen van het kind dat interfereert met aandacht en impulsen. Ritalin werkt om destructief gedrag te verminderen bij kinderen, evenals academische prestaties door verminderde aandacht stoornis symptomen verbeteren. Ritalin effectief en veilig behandelt ADHD bij tussen de 70 en 80 procent van de kinderen. De overige 20 tot 30 procent van de kinderen geen uitkeringen ontvangen van het gebruik van Ritalin. In deze gevallen zou een andere vorm van medicatie gebruiken. Volgens Dr Alan Wachtel in zijn boek, The Attention Deficit Answer Book, "Dexedrine en Ritalin zijn twee van de veiligste medicijnen toegediend aan kinderen - en beide hebben de track record om het te bewijzen In de zeer lage doses gebruikt voor de behandeling van ADHD. , ze geen risico van verslaving of maak kinderen meer aanleg voor drugsmisbruik problemen later in het leven. "

Tricyclische antidepressiva

In sommige gevallen zal de arts tricyclische antidepressiva zoals clomipramine of amitriptyline voorschrijven ADHD in kinderen. In het geval waar er geen houdt daarbij stimulerende middelen en in het geval waar er negatieve bijwerkingen tijdens het gebruik van stimulantia, antidepressiva kan worden voorgeschreven. De effectiviteit van deze medicijnen is grondig onderzocht en in veel gevallen zijn tricyclische antidepressiva de beste en veiligste medicatie voor kinderen met ADHD geweest.

Therapie

Voor ouders ongerust om medicatie voor ADHD van hun kind te gebruiken, zullen veel artsen kan de familie om eerst uit te sluiten alle niet-medische behandelingen zoals gedrags-, educatieve en therapeutische methoden.

Serotonine heropnameremmers

De meest voorkomende medicatie gebruikt om OCD te behandelen wordt serotonine heropname remmers. Er zijn twee verschillende soorten van serotonine heropname remmers en een van deze categorieƫn hebben gewerkt als de beste en veiligste medicijnen voor verschillende groepen van kinderen die lijden aan de symptomen van OCD. Deze groep geneesmiddelen werkt de behandeling van de symptomen van OCD omdat het de neurotransmitters serotonine, waarbij rechtstreeks obsessieve-compulsieve neigingen.

Chlomipramine

De algemene term voor Clomipramine is Anafranil. Dit serontonin heropname remmer is de meest bestudeerde van de SRI's. Tachtig procent van de kinderen nemen Clomipramine merken een verbetering van hun OCD symptomen. Clomipramine is een van de veiligste en meest effectieve medicijnen voor OCS bij kinderen.

Clonazepam

De algemene term voor Clonazepam is Rivotril. Clonazepam is in de benzodiazepine familie van geneesmiddelen voor de obsessief-compulsieve stoornis. Deze familie van drugs heeft een kalmerend effect en kan sterk verminderen van angst bij kinderen. De benzodiazepinen hebben een hogere kans op het creƫren van een drugsverslaving bij volwassenen maar ze zijn een van de veiligste medicijnen gebruikt voor de OCS bij kinderen te behandelen. Clonazepam kan de meest effectieve benzodiazepine in de behandeling van symptomen van OCD zijn.