De Best Snack Foods voor Weight Loss

Snacks kunnen helpen beteugelen honger en houden u van vreemdgaan terwijl hij op een dieet. Snacks zijn verkrijgbaar in supermarkten en kunnen worden gekocht al bereid zijn of kunnen worden voorbereid op voorhand om later te eten. Lijners vinden dat gezonde, caloriearme snacks hen te helpen voorkomen honger gedurende de dag en bent u tevreden, ook.

Fruit

Fruit is een uitstekende bron van vitaminen en kunt u toegeven aan verlangen naar iets zoets. Was ze goed en laat ze direct beschikbaar om te eten.

Rauwe groenten

Groenten kunnen worden gekocht al voorbereid of geheel klaar om te worden schoongemaakt en gesneden. Selderij, wortelen, bloemkool en broccoli zijn uitstekende snacks die laatste voor minstens een week in plastic zakken of containers luchtdicht. Dompel groenten in caloriearme dressing voor een boost van smaak.

Snack Packs

Alle verschillende soorten voedingsmiddelen komen in snack packs. U kunt kopen 100-calorie-pakketten van crackers, koekjes of pretzels, waardoor de noodzaak om calorieën te tellen.

Noten

Noten zijn goed voor je en het vullen, ook. Noten, zoals walnoten zorgen omega-3 vetzuren, die goed zijn voor je hart zijn. Noten "bevatten enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten aan uw slagaders duidelijk, evenals het niveau van de voorlopers van serotonine te houden om de stemming te verhogen", aldus Drs. Mehmet Oz en Michael Roizen. Maar noten kunnen veel calorieën, dus niet meer dan de aanbevolen portie eten.

Rijstwafels

Rijstwafels hebben een lange weg afgelegd en zijn verkrijgbaar in kaas, chocolade en vele andere smaken met ongeveer 35 calorieën per stuk.

Yoghurt en Kaas

Yoghurt en kwark zijn uitstekende bronnen van calcium en eiwitten en de smaak ook goed.