De Best Indoor Air Cleaners voor Dust & huidschilfers van huisdieren

De Best Indoor Air Cleaners voor Dust & huidschilfers van huisdieren

Buiten mensen met een allergie kan een ruwe gaan van dingen op bepaalde tijden van het jaar. Echter, die zijn getroffen door allergenen zoals stof en huidschilfers van huisdieren gezicht potentiële ellende te allen tijde. Wanneer deze deeltjes in de lucht geworden overweldigend, kunnen sommige mensen een indoor luchtreiniger overwegen. Deze draagbare units dienen als een indoor allergeen verloopstuk en circuleren frisse lucht. Wie op zoek is naar een top presterende thuis eenheid moeten overwegen deze opties.

IQAir HealthPro Plus

Deze industrial-strength luchtreiniger heeft de hoogste waardering ontvangen van Discovery Health, Newsweek en de Allergie Buyers Club, om een ​​paar te noemen. Om de lucht zwevende deeltjes te verwijderen, de HealthPro Plus maakt gebruik van een gespecialiseerde triple fasenfiltersysteem methode. Stap een omvat een gepatenteerd HyperHEPA filter, die deeltjes tot 0.003 micron (standaard HEPA zuivert 0.3 microns) verwijderen. De mogelijkheid om dit kleine deeltjes te verwijderen heeft dit apparaat een nietje in Hongkong ziekenhuizen waar patiënten worden behandeld voor SARS gemaakt. De HealthPro Plus is ook voorstander van om het gebruiksgemak en vijf jaar garantie.

NQ Clarifier

NQ Klaarmiddelen hebben een vijf-stappen-filtratie-systeem, het verstrekken van het ziekenhuis-grade zuivering in een 1.500 vierkante meter oppervlakte. 99,7 procent van de deeltjes in de lucht (bij 0,3 micron) worden geëlimineerd via HEPA-filter. Met de toevoeging van een UV lamp en korrelvormige koolstof filter, is het apparaat ingericht om een ​​groot aantal allergenen, bacteriën en virussen uit de lucht. NQ Klaarmiddelen worden beschouwd als eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen overal in een huis en worden geleverd met een garantie van vijf jaar.

AllerAir 5000 Exec

Degenen die vorm de voorkeur geven over functie kan kijken uit op de AllerAir 5000 Exec. De ronde, 45-pond tank is ingekapseld in staal, is luidruchtig op hoge instellingen en heeft geen externe digitale functies. Echter, zijn vier industrial-strength filters maken het een top-rated unit voor allergeen verminderen. De medische kwaliteit HEPA-filter, met goed onderhoud, kan twee tot vijf jaar duren voordat het moet worden vervangen. De AllerAir 5000 Exec wordt geleverd met een 10-jaar beperkte garantie.

Airgle 750

Bij het uitvoeren van testen op thuis luchtzuivering systemen, de Association of Home Appliance Manufacturers gaf de Airgle 750 de hoogste CADR (schone lucht levering tarief). Hoog volume luchtstroom, in combinatie met een HEPA-filter verwijdert 99,7 procent van de deeltjes in de lucht bij 0,3 micron. Terwijl een krachtige unit, de Airgle 750 maakt geen lawaai en is energiezuinig. Speciale functies zijn onder lichtsensoren, filter-indicatoren en vuil sensor.