De behandeling van overmatig maagzuur

Tijdens het proces van de spijsvertering, de maag releases een bepaalde hoeveelheid zuur in de maag te breken de voedingsstoffen en vitaminen zodat ze kunnen worden afgescheiden in de bloedstroom. Bijgevolg is het noodzakelijk dat de maag blijft enige zuurgraad, maar soms de mechanismen in de maag die zuursecretie controle niet goed functioneren, waardoor teveel zuur vrij in de maag.
Vaak is de beste behandeling van overmatig maagzuur is de oorzaak voorkomen. Weten wat triggers maagzuur aanvallen zal het gemakkelijker maken om te voorkomen en om aanvallen in de toekomst te behandelen.

Verander uw dieet

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen overmatig maagzuur veroorzaken en leiden tot indigestie en brandend maagzuur. Gemeenschappelijke voedsel boosdoeners zijn kruidig ​​voedsel en alle voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte, zoals sinaasappelsap of ananas. Vermijd deze soorten voedsel te voorkomen dat de maag voering en leidt tot een toename van zuurproductie.

Kick Old Habits

In veel gevallen kan alcohol overmatig maagzuur verergeren. Het drinken van alcohol verhoogt automatisch de productie van maagzuur. Plus, het ontspant de slokdarm sfincter, die kan zorgen dat de zuur om terug te reizen van de keel veroorzaken zure reflux. Degenen die alcohol drinken moeten stoppen met drinken om de symptomen te verminderen.
Roken is een andere aandoening vaak verantwoordelijk voor maagzuur. Rokers moeten stoppen met roken om het probleem te verlichten.

Verminder stress

Veel stress leiden tot een toename van maagzuur en vaak leiden tot pijnlijke zweren. Om dit probleem te voorkomen voordat het begint, moet die met hoge stress niveaus hun levensstijl te veranderen. Een lager stressniveau zal leiden tot lagere niveaus van maagzuur.

Medische behandelingen

Degenen die oorzakelijke factoren om hun behandeling van maagzuur hebben aangepakt, maar zijn nog steeds ongemak ondervindt moet op zoek gaan naar medische behandelingen. De meest voorkomende behandeling is maagzuurremmers die maagzuur neutraliseren en de daaruit voortvloeiende symptomen zoals een branderig en indigestie. Voor meer ernstige gevallen kan een arts een geneesmiddel bekend als een H2 receptor blocker die maagzuur vermindert, of zelfs meer extreme gevallen, kan hij een geneesmiddel geclassificeerd als protonpompremmers die maagzuur volledig stopt voorstellen voorschrijven.

Natuurlijke Behandelingen

Voor degenen die niet willen om medische behandelingen te gebruiken voor hun overmatig maagzuur, zijn er natuurlijke oplossingen beschikbaar die kunnen helpen. Zo zal kruidenthee helpen kalmeren maagklachten door overmaat zuur. Pepermunt, bij het nemen van in de vorm van thee, ontspant het spijsverteringskanaal spieren, waardoor het stimuleren van de productie en de stroom van gal, die helpt bij een goede spijsvertering. Een andere natuurlijke optie is om voedingsmiddelen die rijk aan alkalische niveaus als je lichaam te zuur eten. Mogelijke suggesties van alkaliserende vruchten zijn appels, bananen en meloenen, zoals watermeloen en meloen. Groenten die zuurgraad van het lichaam en overmatig maagzuur kan verminderen, als gevolg, zijn broccoli, wortelen en champignons.

Waarschuwing

In het verleden zijn veel mensen waaronder artsen geloofden dat melk een nuttig middel tegen overmatig maagzuur, maar nu is bekend dat de toestand verergeren. Als u last heeft van overmatig maagzuur, over te schakelen naar een lactosevrije melk om te voorkomen dat het probleem te verergeren.