De anvendelser af Silver antibiotika

Sølv har været anvendt medicinsk i fire tusinde år. Sølv antibiotika er en patenteret form for sølvhydrosol, en suspension af nanopartikler af sølv i rent vand ved 10 dele per million. Primære anvendelser for sølvhydrosol styrker immunforsvar, forbedre sårheling, i vandrensning behandlinger, og at dræbe smitsomme patogener. I alternativ medicin, er sølvhydrosol bruges til at behandle mange menneskelige lidelser på grund af sin stærke evne til at dræbe bakterier.

Historiske anvendelser

Gamle folk brugte vand fartøjer fremstillet af sølv til at holde vandet fri for bakterier. Pulveriseret sølv blev anvendt i behandling af sår. Sølv forbindelser blev anvendt til behandling af sygdomme som syfilis og gonoré, for sår, for blod rensning, hjertemedicin og øjensygdomme. Sølvmønter blev ofte tilsat mælk eller vand for at holde dem rene på den lange rejse ud vest i løbet af pioneer dage i Amerika. Sølv præparater og kolloid sølv blev brugt i udstrakt grad i USA, inden Anden Verdenskrig, men med fremkomsten af ​​antibiotika, var sølv brug stort set ophørt.

Immune Builder

Sølv antibiotika, eller sølvhydrosol, bruges internt til at styrke kroppens immunsystem. Dette er den primære grund er de fleste mennesker tager sølvhydrosol, for at forhindre eller slippe af forkølelse og influenza. Den sædvanlige dosis af sølvhydrosol er 1 til 3 tsk. en dag. Rapporter bugne om effekten og nytten af ​​sølvhydrosol til øreinfektioner, ble udslæt, tandkødsproblemer, fodsvamp, gær infektioner, konjunktivitis, liggesår, vorter og ligtorne, gastrointestinale forstyrrelser og mange flere menneskelige lidelser.

Sårheling

Sølvhydrosol kan sprøjtes topisk på nedskæringer, hudafskrabninger, åbne sår, forbrændinger og hudproblemer til støtte i healing og væv genopbygning. Put et par dråber på såret før placere en forbinding. Skyl huden med sølvhydrosol at støtte i healing acne, psoriasis og eksem. Spray det på enhver dårlig solskoldning så godt. Spritz sølvhydrosol i mund og næse til at lindre forkølelsessår og tørre, ømme næse.

Vandrensning

Sølvhydrosol har mange andre anvendelser udover den strengt medicinske. Føj sølvhydrosol til vand (1 spsk. Til 1 gallon) for at rense og rense vand, hvilket er særligt nyttigt, når du rejser og vandet kan være under mistanke. Sølv har en lang historisk anvendelse til rensning af vand, og det bliver brugt i mange byers vandbehandlingsanlæg til denne dag.

Desinfektionsmiddel

Tør alle potentielt forurenede arealer og husholdningsartikler objekter med fuld styrke sølvhydrosol at desinficere dem. Under influenzasæson, tørres telefonen, dørhåndtag, vandhaner, håndvaske, penne, køleskab håndtag og tv-touch-pads. Soak tandbørster med den og tilføje den til vand-pic løsning. Tør dørene, dræn og andre områder af huset, der kan blive forurenet med bakterier.

Kæledyr

Tilføjelse sølvhydrosol til kæledyrets vandskål er nok den mest almindelige brug for dyr. Andre anvendelser omfatter sprøjtning det i en hunds ører, hvis øremider er et problem, eller gnide nogle dråber af hydrosol ind i huden på øret med vatpinde. Forkæl øjeninfektioner eller problemer med dråber i øjet. Gnid ind i kattens hud og pels, når der er et problem med eksem. Tilføj en ounce eller to til Rover bad. Hvis et kæledyr virker meget syg, give en skål af ufortyndet sølvhydrosol.

Hus og haveplanter

Spray løv stueplanter med sølvhydrosol befriet planten eventuelle svampe, råd eller plantesygdomme. Tilføj det at plante jord og hydroponiske løsninger. Bland sølvhydrosol med andre ingredienser, såsom eddike og salt, til at bruge som producere vask for at fjerne truslen om salmonella og E. coli på overfladen af ​​frugt og grøntsager.

Forsigtig

FDA mener kolloid sølv og andre sølv præparater som præ-1938 narkotika, med det synspunkt, at nyere og mere effektive lægemidler er blevet udviklet. Kolloid sølv og sølvhydrosol betragtes kosttilskud, men ikke nødvendig for menneskers sundhed. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, kan alt for meget sølv i kroppen føre til huden bliver blå permanent, en tilstand kaldet argyria. Med den nyere sølvhydrosol, dette synes ikke længere at være et problem.