De antibacteriële werking van geneeskrachtige planten

De antibacteriële werking van geneeskrachtige planten

Antibiotica zijn over-voorgeschreven voor kleine infecties van de laatste decennia. Het resultaat is resistente bacteriën, schimmels en virussen. Onderzoekers hebben zich tot geneeskrachtige planten naar antwoorden in de strijd tegen de ziekte-veroorzakende bacteriën. Planten zijn gebruikt als een bron van verlichting van ziekte voor duizenden jaren, volgens de schriftelijke stukken van de vroege beschaving in China, India en het Nabije Oosten.

Longontsteking, griep en de bovenste luchtwegen Bacteriën

De essentiële oliën van de volgende planten is gevonden dat de groei van bacteriën die longontsteking, griep en bronchitis en andere respiratoire aandoeningen veroorzaakt remmen: citroenmelisse, tijm, kaneel schors en citroengras. Pepermunt en eucalyptus oliën hebben een kleinere capaciteit als bacteriële remmers.

Staphylococcus Aureus

Staph is bekend bacteriën die ziekenhuizen plaques. Paarse weide klaver heeft eigenschappen als uitstekend in het remmen van de stafylokok bacteriën te zijn, volgens de Clinical Microbiology Reviews: alkaloïden en mengsels. De papaja plant heeft een melkachtige sap, dat actief is tegen de groei van Staphylococcus is. Geranium, tijm en oregano olie remmen de groei van de stafylokok bacteriën.

Helicobacter pylori of H. pylori

H. pylori bacterie koloniseert in de maag, waardoor gastritis en maagzweren. Kaneel, boom tree olie, kruidnagel olie en oregano olie zijn effectief tegen deze bacterie. Zwarte peper, lang geloofd maagzweren verergeren, antimicrobiële eigenschappen die de groei van bacteriën in de maag te remmen.

Andere bacteriën

Honderden planten zijn getest als antibacteriële middelen. Wetenschapper zijn voortdurend op zoek naar nieuwe antwoorden in biologische oorlogsvoering, realiserend dat antibiotica hebben een houdbaarheid. Tientallen planten vertonen antibacteriële eigenschappen, waaronder basilicum, salie, rozemarijn, knoflook, boterbloem, mirre-olie, gember en nootmuskaat.