Darmspoeling Procedures

Darmspoeling Procedures

Darmspoeling is het proces van spoelen alle drie secties van de dikke darm met gezuiverd water. Dit doel van darmspoeling is candida albicans overgroei, gifstoffen en parasieten van de dikke darm te verwijderen. Indien onbehandeld, kunnen deze entiteiten de bloedsomloop, binnenvallen cellen en veroorzaken een aantal ziekten. Darmspoeling wordt normaal toegediend door middel van een licentie colon hydrotherapist.

Voorbereiding

De meeste dikke darm irrigatie pati├źnten wordt gevraagd om alle kleding onder de taille te verwijderen. Ze liggen dan op een tafel met een wastafel en plaats een speculum of buis in hun rectum. Wanneer u dit doet, zorg ervoor dat je grondig de buis en je rectum met de beschikbare medicinale smering smeren. Dit zal beter helpen het speculum invoegen en aambeien te voorkomen. Als je het speculum plaatst, moet u deze duwen voorzichtig ongeveer drie of vier centimeter. Hierdoor wordt voorkomen dat het schieten uit wanneer je het water te verdrijven. Als je het speculum te hard in te voegen, kun je de muur van de dalende dikke darm perforeren.

Op dit punt, roepen de therapeut. Er is meestal een knop voor. Ze zal de watertemperatuur in te stellen en krijg het lopend. Ze zullen blijven meestal in de kamer voor een paar minuten om te controleren of alles goed werkt. Je zal dan beginnen de 40-minuten durend proces.

Procedures

Als het water begint om uw dikke darm te vullen, zal er een drukopbouw zijn. Het water zal blijven stromen in uw hele sessie. Je moet proberen om het water te houden in uw dikke darm zo lang als je kunt, laat het dan los. Dit zal zorgen voor een grondige reiniging en laat het water giftige stoffen, virussen, candida en parasieten te elimineren. U kunt de inhoud van elke uitzetting respecteren door een plastic buis langs de wand. Wees op de uitkijk voor onverteerd voedsel en strijkers. Ook, neem nota van de kleur van het water. U vindt deze informatie na uw sessie te melden. Onverteerd voedsel kan erop wijzen dat u niet uw voedsel goed kauwen. Strings kunnen lintwormen. Geel geeft meestal toxines, en wit is meestal candida albicans schimmel.

Blijven om het water vast te houden zo lang als je kunt voordat de uitwijzing. U kunt wat pijn, die gas of het vrijkomen van giftige stoffen kan voelen. Tijdens de eerste paar minuten, kunt u ook meer fecale materie te verdrijven. Gewoon blijven richten op het vasthouden en loslaten. Ontspannen. Een deel van de dikke darm therapeuten gebruiken rustgevende muziek om mensen te helpen te ontspannen.

Strategie├źn

Tijdens uw sessie, krijgt u de mogelijkheid om de temperatuur van het water tussen de lage jaren '90 oplopen tot 104 graden hebben. Gaat van koud naar warm en terug te kunnen stimuleren en open de illeocecal klep tussen de dunne en dikke darm. Dit zal vrijkomen giftige stoffen helpen in een gebied dat je zou normaal nooit bereiken. Hoge temperaturen kunnen parasieten te doden. Zorg ervoor dat u een deel van uw behandeling met maximumtemperaturen besteden. Ook als oscillatoren beschikbaar zijn, gebruik ze voor 15 tot 20 minuten. Wrijf ze over je buik op verschillende plekken. Deze units kunnen helpen bevrijden fecale verstoppingen langs de wanden van de dikke darm.

Lengte en Herhaling van de behandeling

De meeste dikke darm hydrotherapeuten zal aanbevelen zes of acht sessies. Als u een ziekte hebt of behoefte aan detox vanwege drugsgebruik, kunnen meer behandelingen nodig. Meestal zal je een of twee keer per week worden behandeld voor maximaal zes weken. De behandeling wordt meestal herhaald op een halfjaarlijkse of jaarlijkse basis.