Darmspoeling Alternatieven

Darmspoeling Alternatieven

Darmspoeling is het proces van het spoelen van de dikke darm met water. Het werd voor het eerst gebruikt door de Egyptenaren rond 1500 voor Christus Mensen doen darmspoeling voor een aantal redenen: om gewicht te verliezen, hun gezondheid en hun jeugdige uiterlijk te behouden, vechten gist infecties, toxines en strijd chronische ziekten te elimineren. Men heeft verschillende alternatieven voor darmspoeling. Elke methode heeft zijn voordelen, maar sommige zijn meer effectief dan anderen.

Basic Enemas

Basic klysma's worden gebruikt om het onderlichaam of aflopende gedeelte van de dikke darm irrigeren. Ze zijn hoofdzakelijk ontworpen voor het verlichten milde verstopping. De lamp is veel te klein om een ​​significante hoeveelheid water te dragen.

Klysma's met Douche Bag en Douche Kan Bijlagen

Klysma's met klootzak of douche kunt bijlagen kan men met een grotere watercapaciteit voor colon irrigatie bieden. Klootzak bijlagen komen in 1, 2 en 4-liter zakken. Douche blikjes meestal oplopen tot 2 liter. Mensen kunnen meer water invoegen in de colon met deze twee bijlagen, maar het is nog steeds slechts voldoende om het onderste gedeelte van de dikke darm bereikt. Douche blikjes, indien ingesteld op een hogere hoogte, zijn een beetje gemakkelijker, aangezien de zwaartekracht automatisch het water kan afzien. Zowel douche zakken en blikjes hebben een grotere capaciteit voor het spoelen van afval dan basic klysma.

Thuis darmspoeling Units

Er zijn twee belangrijke soorten van thuis darmspoeling eenheden. Men werkt meer zwaartekracht terwijl het andere gebruikt een pompsysteem. De zwaartekracht apparaat bevat een verhoogde water dispenser en de slang, samen met een platform. Men moet meestal om het faillissement van de raad van bestuur op een stoel en het toilet. De stoel moet op een lichte helling om afval af te voeren in het toilet. De pomp kan worden aangesloten op de waterleiding onder de gootsteen.

De pomp is ingevoerd om beter te repliceren de waterstroom van de commerciële units. De waterstroom wordt niet onderbroken als het is met de zwaartekracht apparaat. Elke keer dat een verdeelt water met de zwaartekracht eenheid, de waterstroom moet worden uitgeschakeld. De gebruiker kan ook de temperatuur van het water met de pomp units regelen. Hogere temperaturen kunnen helpen doden schadelijke parasieten in de darmen. Het variëren van de temperatuur tijdens een sessie kan de Bauhin klep tussen de kleine en grote darm openen. Dit helpt bij het extra vrijkomen van giftige stoffen. De pomp kan irrigeren alle drie gebieden van de dikke darm: dalend, dwars-en oplopend.

Commerciële darmspoeling

Commerciële darmspoeling units zijn op zichzelf staande eenheden. De watervoorziening, tafel en wastafel zijn allemaal met elkaar verbonden. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een erkende colon hydrotherapist op haar kantoor. In tegenstelling tot de woonunits, de commerciële units hebben slangen voor het afspoelen. Het bassin drains ook in een transparante buis, zodat de gebruiker de inhoud van afval kunt bekijken. Dit is belangrijk, bijvoorbeeld omdat geelachtig vertegenwoordigt toxinen. Gist is meestal wit. Onverteerd voedsel kan ook worden gezien door de buis. Dit kan erop wijzen dat men niet goed kauwt zijn voedsel.

Beste methode voor darmspoeling

Commercieel eenheden zijn superieur aan alle andere colon irrigatie eenheden. Echter, kunnen sessies lopen tussen de $ 60 en $ 80. De patiënt heeft meestal minstens zes behandelingen te doen aan de primaire vruchten te plukken. Het grootste voordeel van de commerciële units is het hebben van een dubbele punt hydrotherapist geraadpleegd. Mensen met chronische ziekten en auto-immuunziekten kunnen het meest profiteren van de commerciële units.