Cyklisten Knä Smärta

Du kan uppleva knäsmärta från cykling. Enligt Cycling Performance Tips, "Knä och höftsmärta är de vanligaste cykelskador." Lyckligtvis är de lätta att läka och med förhindra.

Överanvändning

Cyklisten knä smärta är vanligtvis ett resultat av överanvändning. Det är ett resultat av att göra för mycket för tidigt. Enligt Bigkneepain.com, "När muskler och senor är stressade och med något bortom deras förmåga, mikroskopiska tårar förekommer."

Orsaker

Knäsmärta kan bero på flera orsaker. De omfattar felaktig sadelhöjd eller position, överdriven startförsök, med hjälp av extrema växlar, träna benen för mycket, knap inriktning och dina individuella anatomi.

Förebyggande / Lösning

Förhindra cyklist knäsmärta är lätt. Enligt Cycling Performance Tips, "För att minimera knä och höft smärta i början av säsongen, ta det lugnt de första veckorna - pedal med lågt motstånd och hålla den kadens upp till minst 80-90 rpm, vilket gör att din kropp justera igen till landsvägscykling. "

Behandling

De flesta knäsmärta kommer att bli bättre om du använder RICE metoden. Vila och is knäet, särskilt efter cykling. Använd knä hängslen för stöd och kompression, och hålla knäet förhöjda när du ligger eller sitter ner.

Försiktighet

Se en läkare om smärtan blir värre; ditt knä ser deformerad eller är alltför svullen och röd; du får ingen befrielse från egenvårdsbehandling efter en vecka; eller så kan du inte lägga vikt på benet.