Cures voor Worms bij de mens

Wormen zijn parasieten die de mens kan infecteren, en meestal wonen en te reproduceren in de darmen. Er is een grote verscheidenheid van intestinale wormen die binnen in het menselijk lichaam. Ze komen meestal iemands systeem via het drinkwater besmet water en het verbruik van gecompromitteerde fruit, of rauw of onvoldoende verhit vlees, waar de wormen gedijen.

Soorten Worms

Sommige wormen zijn microscopisch terwijl anderen zijn groot genoeg om zichtbaar te zijn voor het blote oog. Sommige van de soorten wormen die de mens beïnvloeden, zijn onder lintwormen, maden, spoelwormen, haakwormen, platte wormen, giardia, en leverbot. Het meest voorkomende type is de rondworm, waarvan wordt gezegd dat een op de vier mensen infecteren jaarlijks.

Veelvoorkomende symptomen

Omdat wormen meestal infecteren het spijsverteringsstelsel eerste, de meeste van hen leiden tot problemen met de spijsvertering, zoals verlies van eetlust, maagpijn, buikpijn, opgeblazen gevoel, diarree, bloederige ontlasting, braken, constipatie, en gas. Andere symptomen kunnen zijn huiduitslag, slapeloosheid, oogpijn, eiwittekort, misselijkheid, sufheid mentale, hoesten, koorts, nervositeit, bloedarmoede, rillingen, zwakheid en vermoeidheid. Opgemerkt zij dat deze symptomen ook voorkomende symptomen voor tal van andere ziekten en aandoeningen, dus uw arts te raadplegen aanbevolen om te bepalen of er een is geïnfecteerd door wormen.

Diagnose

De meest gebruikelijke manier om te bepalen of een parasiet aanwezig in het lichaam is door het testen van een ontlasting. De meeste worminfecties kunnen worden behandeld met antibiotica, colon reinigingsmiddelen, of speciale soorten medicijnen.

Behandeling

Afhankelijk voorschrift van een arts, wormen kan worden geëlimineerd door colon reinigingsmiddelen, ook wel darmspoeling. Andere opties zijn behandelingen met antibiotica, alsmede natuurlijke en kruidengeneesmiddelen. Een kruidenmiddel voor darmparasieten bevat een mengsel van zwarte walnoot bladeren, kruidnagel, alsem, Quassia, en mannelijke varen; ander combineert salie, paprika, en absint. Deze kruiden worden gewoonlijk gedurende een periode van twee weken of meer.

Het voorkomen

Gezond eten en het drinken van schoon water voorkomt worminfecties. Bepaalde voedingsmiddelen, kruiden en sappen ook helpen wormen, waaronder cranberry sap, appelazijn, granaatappels, knoflook, vijgen, en vezelrijke producten te voorkomen. Het helpt ook veel om biologische groenten en fruit die grondig zijn gewassen te eten. Grondig koken vis en vlees en het drinken van gezuiverd of gedestilleerd water kan ook helpen bij worm preventie. Als het mogelijk is, is het het beste om te voorkomen dat het koken met een magnetron of het eten van rauw en onvoldoende verhit vlees en vis. Geraffineerde koolhydraten, suiker, kastanjes, en waterkers moet ook worden vermeden. Zwemmen in vervuild meren, rivieren en beken kan ook leiden tot worm infectie. Tot slot, het wassen van je handen en zorgen dat ze schoon kan helpen besmetting te voorkomen.