Cures voor het Zijn Perpetually Moe

Cures voor het Zijn Perpetually Moe

Terwijl de lage-energie-dagen staking iedereen van tijd tot tijd, kan een gevoel van constante vermoeidheid ernstige gevolgen hebben voor de kwaliteit van leven en veroorzaken veel leed. Vaak tijden, slechte levensstijl keuzes, zoals niet genoeg te slapen of het eten van een slecht dieet dienen als de belangrijkste bijdragen, maar in sommige gevallen kan een chronisch gebrek aan energie een meer ernstige onderliggende aandoening aan te geven en u uw arts te zien. Hoewel niemand techniek een gegarandeerde genezing kan bieden, het experimenteren met verschillende strategie├źn kunnen u helpen vinden wat het beste werkt voor jou.

Mogelijke oorzaken

Veel medische aandoeningen kan eeuwigdurende vermoeidheid veroorzaken, waarbij sommige zeer ernstig. Een bezoek aan uw arts voor een check-up kan helpen bij het identificeren van elk onderliggende oorzaken van uw vermoeidheid. Als het blijkt dat je een van deze voorwaarden, het krijgen van de behandeling zou kunnen elimineren of sterk verminderen uw vermoeidheid. Mogelijke onderliggende aandoeningen omvatten problemen met de schildklier, elektrolyt onevenwichtigheden, laag ijzergehalte, hartaandoeningen, diabetes en lever- of nierproblemen onder anderen.

Oefening

Terwijl oefening het laatste wat je voelt als het doen wanneer je moe voelt zou kunnen zijn, het is een van de beste manieren om vermoeidheid te bestrijden. Oefening verhogen het vrijkomen van chemische stoffen die energie te verhogen en het vergroten van uw stemming en helpt het leveren van zuurstof naar je spieren en andere weefsels, die ook verhoogt het energieniveau. A 2008 Universiteit van Georgia studie gevraagd om de effecten van lichaamsbeweging op vermoeidheid in sedentaire onderzoeken, anders gezonde volwassenen. Gedurende zes weken, de deelnemers ofwel uitgeoefend in een matig-intense tempo of laag-intense tempo 20 minuten drie dagen per week of diende als controle. Onderzoekers vinden dat de lage-intensiteit van de training bleek de grootste voordelen bieden voor de vermoeidheid, wat betekent dat je niet nodig hebt om te trainen op de intensiteit van een Olympische atleet aan de energieproducerende voordelen van de oefening te plukken.

Voedingsaanbevelingen

Het voedsel dat je eet bevatten een verscheidenheid aan vitaminen, mineralen en andere stoffen die je lichaam gebruikt om de verschillende taken uit te voeren en in stand zelf. Het eten van een slecht dieet ontbreekt deze gezonde voedingsstoffen kan leiden tot een aantal ernstige gezondheidsproblemen en hebben ook invloed op uw energie niveaus. "Psychology Today" magazine notities onderzoek blijkt een verband tussen voeding en energie niveaus en biedt een aantal suggesties over hoe om vermoeidheid te verminderen via de voeding. Blijf goed gehydrateerd - gebrek aan water vermindert de bloedstroom door het hele lichaam, wat kan leiden tot geestelijke en lichamelijke achteruitgang. Verhoog uw inname van ijzer-rijke voedingsmiddelen zoals rood vlees, bladgroenten, gedroogde vruchten, ijzer verrijkte granen en peulvruchten. IJzer helpt bij de productie van rode bloedcellen, die zuurstof transporteren door het hele lichaam. Eet eiwitten en koolhydraten in combinatie suggereert MIT-onderzoeker dr Judith Wurtman. Eiwitten bevatten tryptofaan, die het lichaam gebruikt om serotonine, de chemische hersenen die mentale en fysieke energie kunnen stimuleren produceren. Eten koolhydraten tegelijkertijd verhoogt de hoeveelheid tryptofaan hersenen kunnen verwerken.

Meditatie

Een studie die in de kwestie van "Neurology" september 2010 gekeken naar de effecten van mindfulness meditatie - wat inhoudt dat zich richt op een bepaalde doelgroep, meestal de adem - op vermoeidheid en depressie bij pati├źnten met multipele sclerose. Onderzoekers ontdekten de praktijk aanzienlijk verminderd gevoelens van vermoeidheid en depressie. Hoewel deze studie gekeken naar een specifieke populatie, kan het geen kwaad om het te proberen voor jezelf.