Cures voor externe aambeien

Cures voor externe aambeien

Aambeien zijn aders die vergroot, pijnlijk en gezwollen in je rectum zijn geworden. Wanneer de zwelling is erg genoeg, kan de aambeien Buiten het lichaam en kan worden gevoeld. Ze worden meestal veroorzaakt door constipatie, persen bij de ontlasting en van de druk veroorzaakt door zwangerschap. Volgens de Mayo Clinic, aambeien zijn een veel voorkomende aandoening - meer dan de helft van de volwassenen ouder dan 50 ervaring hen.

Sitz baden

Weken in een bad gevuld met een paar centimeter van warm water ten minste drie keer per dag en na elke stoelgang. Dit is een van de beste behandelingen. Het zal les de pijn en het elimineren van de zwelling. Nadat u hebt geweekt in het bad, moet je zeker je dep het gebied droog dus dat is niet geïrriteerd en gescheurd worden.

Chirurgie

Als de aambei is erg ontstoken en niet reageert op de behandeling, dan moet u uw arts te zien voor een operatie. Deze methode wordt meestal aanbevolen als je aambeien die niet terug kan worden geduwd in plaats of bloeden of jeuk hebben voortgezet. Om de aambei genezen, zal de chirurg ofwel injecteren medicatie om de aderen krimpen of zullen banden plaats rond de aambei waardoor de bloedtoevoer wordt afgesneden en het zal krimpen. Minder vaak, zullen ze gebruik maken van cryotherapie, waarbij de aambei bevriest, of zij zal snijden de vergrote aderen uit.

Medicijnen

Pillen, crèmes en oliën hebben een hoog slagingspercentage in het genezen van aambeien. De meeste kunnen worden gekocht over de toonbank. Pillen, zoals Avatrol kunnen worden gebruikt en een significante hardingssnelheid. Gebruikers hebben meestal een lage mate van het optreden. Avatrol kunnen online worden gekocht. Crèmes en oliën werken heel goed en kan de gezwollen aderen onmiddellijk krimpen. Deze methode is zeer rommelig omdat ze worden toegepast op de huid en kan vlekken veroorzaken op kleding en zelfs lekkage door. Venapro is een olie en Zenmed is een crème die vaak worden gebruikt. Indien onbehandeld, zal de aambei meer dan waarschijnlijk groeien en zal een operatie nodig.