Cures voor Burning Feet

De toestand van brandende voeten voelt vergelijkbaar met het lopen op blote voeten over hete kolen. Vele factoren veroorzaken dit gevoel en er zijn vele manieren om jezelf te verlichten van de pijn. Een schimmelinfectie, vitaminegebrek en slechte keuze van schoenen en sokken zijn allemaal oorzaken van brandende voeten. Er zijn eenvoudige gewoonten die je kunt in je dagelijkse levensstijl om je voeten af ​​te koelen veranderen, maar als ze niet werken, medische hulp zoeken.

Proper vitamine-inname

Wanneer uw lichaam niet de juiste hoeveelheid vitaminen krijgen, is het niet voldoende rode bloedcellen te maken om zuurstof uit je longen te dragen naar alle delen van je lichaam. Je lichaam kan alle zuurstof die het nodig heeft om energiek te voelen niet te krijgen en je zou voelen branden en tintelingen in handen en voeten. Probeer een gezond dieet dat foliumzuur zuren, vitamine C en vitamine B-12 bevat creëren. U kunt in overleg met uw arts en krijg effectieve supplementen of eet voedingsmiddelen die van nature hebben de vitamines die u nodig hebt.

Anti-schimmel medicijnen

Je brandende voeten zouden kunnen voortvloeien uit een schimmelinfectie, zoals voetschimmel, en moet goed worden behandeld. Een schimmelinfectie vormt in vochtige gebieden tussen de tenen en veroorzaakt jeuk, branderigheid en branden. Er zijn een aantal over-the-counter producten die voetschimmel behandelen. Vindt crèmes, lotions, poeders, zalven, pillen, capsules en tabletten bevatten ingrediënten zoals terbinafine clotrimazol en miconazol. Zodra u uw schimmelinfectie te behandelen, moet je brandende voeten beginnen te koelen. Gebruik uw product zoals voorgeschreven. Als de infectie weg gaat, moet u uw arts raadplegen voor een sterkere medicatie.

Juiste Schoenen en sokken

Een van de meest effectieve behandelingen voor het branden voeten roteert de schoenen en sokken vaak. Een van de belangrijkste oorzaken van brandende voeten is vocht vermengd met wrijving. Het is goed om sokken en schoenen die het mogelijk maken je voeten om te ademen en verdampen van zweet als je loopt te dragen. Blijf weg van wollen sokken en kiezen voor katoen of CoolMax sokken. Als je het dragen van strakke schoenen dat een zenuw in je voet val, kan dit leiden tot een branderig gevoel. Je zou zelfs allergisch voor uw schoen of sok materiaal. Probeer het dragen van schoenen op de andere dag om hen te laten volledig droog, en schoenen en sokken te veranderen tweemaal daags.

Verminderen roken en drinken

Roken en drinken van alcohol kan ook leiden tot het verbranden van voeten. Gebruik van alcohol op lange termijn kan nerveuze activiteit veroorzaken in de voeten en roken veroorzaakt een ontsteking. Beide van deze activiteiten ook je lichaamstemperatuur te verhogen en maak je warm voelt.