Cure voor zure reflux

Zure reflux, ook vaak aangeduid als GERD en maagzuur, is een aandoening waarbij iemands maagzuur uitbraakt in de onderste slokdarm. Wanneer dit gebeurt, de persoon waarschijnlijk voelt een brandend gevoel in de borst of de keel. Bijkomende symptomen van zure reflux, zoals een droge hoest en moeite met slikken. Er zijn tal van mogelijke behandelingen voor zure reflux.

Medicijnen

Voor een snelle remedie voor zure reflux, worden maagzuurremmers vaak gebruikt. Antacida zijn beschikbaar over de toonbank en neutraliseren het maagzuur, wanneer die vóór of na een maaltijd. Sommige merken van antacida bevatten Tums, Rolaids en Mylanta. Deze medicijnen zijn beschikbaar in zowel pil en vloeibare vorm.

Een lijn van geneesmiddelen bekend als H-2 receptor blokkers ontwikkeld zure reflux genezen door de hoeveelheid zuur door de maag. Deze medicijnen hebben een veel langduriger effect dan antacida. De meeste van deze medicijnen zijn beschikbaar over de toonbank en ook en omvatten Pepcid, Zantac en Tagament.

In sommige gevallen kan uw arts u een recept van uw zure reflux genezen. Protonpompremmers ook wel protonpompremmers, niet alleen zuurproductie te reduceren, maar kan ook helpen genezen schade veroorzaakt door reflux. Prevacid en Nexium zijn twee bekende recept PPI's.

Verwijder Acid Reflux Triggers

Er zijn tal van lifestyle aanpassingen die u kunt maken om zure reflux genezen. Veranderingen in het dieet kan een groot verschil maken en zal vaak worden aanbevolen door artsen om de aandoening te behandelen. Als u te zwaar bent, kan uw arts adviseren het eten van een dieet met verlaagd vetgehalte om overtollig gewicht te laten vallen. Het extra gewicht heeft de neiging om meer zuur duwen in de slokdarm.

Elimineer voedingsmiddelen die ertoe leiden dat u een aanval van zure reflux lijden. Voedingsmiddelen vaak geassocieerd met reflux symptomen zijn tomaten, knoflook, uien, cafeïnehoudende dranken, citrusvruchten, alcohol, munt, chocolade, vet voedsel en kruidig ​​voedsel.

Wanneer je eet, probeer kleinere porties in de loop van de dag in plaats van drie grotere vierkante maaltijden. Vermijd het eten van te dicht bij het slapen gaan en probeer niet plat te liggen na een maaltijd. Slapen met je bovenlichaam verhoogd kan ook helpen bij de spijsvertering.

Chirurgie

In zeldzame gevallen kan een operatie nodig zijn om zure reflux genezen. Reflux chirurgie of fundoplication gaat hechten de hiatus hernial zak onder het middenrif. De opening van het diafragma gespannen en de slokdarm opening rond het onderste deel van de slokdarm, verder van de maag. Deze chirurgische techniek is meestal succesvol op het elimineren van zure reflux symptomen van een persoon.