Criteria voor een TENS-eenheid

Criteria voor een TENS-eenheid

Een transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS)-eenheid is een apparaat ontworpen om pijn te verlichten door middel van de toepassing van een lichte elektrische stroom. Criteria of normen, voor een TENS-eenheid bevatten geluid basiswerking en effectieve levering van de behandeling.

Basisbediening

De basishandelingen criterium van een TENS unit doorzending van een elektrische stroom van een voeding door een reeks draden verbonden elektrodevlakjes, die op de huid van de patiënt nabij de bron van pijn zijn geplaatst, volgens de American Cancer Society (ACS ).

Effectiviteit

Artsen effectiviteit van de behandeling te gebruiken ook als belangrijkste criterium voor het gebruik van een TENS-eenheid, SpineUniverse merkt. Meestal gebruiken ze een proefbehandeling met TENS behandeling om te zien of een patiënt winsten aanzienlijk pijnbestrijding.

Plaatsing

TENS elektroden niet over het hart, hersenen, keel en ogen worden geplaatst, meldt de ACS.

Recept gebruik

Personen die een TENS-eenheid te gebruiken moet eerst een recept van hun arts te verkrijgen, volgens SpineUniverse.

Overwegingen

Artsen kunnen ook gebruik maken van een TENS apparaat steroïde medicijnen te leveren aan de weke delen, meldt SpineUniverse. In deze techniek --- iontoforese genoemd --- de stroom van een TENS unit dwingt topische steroïden in de huid.