CPAP Alternatieven voor Kinderen

CPAP Alternatieven voor Kinderen

Slaapapneu is een aandoening die het moeilijk maakt om te ademen tijdens het slapen, gewoonlijk omdat iets belemmeren van de luchtwegen. Het gebruik van een CPAP inrichting is een gebruikelijke manier van behandelen slaapapneu, maar het kan moeilijk zijn om een ​​kind om te dragen en te kunnen ademen gebruiken. Er zijn een aantal alternatieven wat betreft het gebruik van een CPAP inrichting, met name voor kinderen. Alle alternatieven moeten met een medische dienstverlener worden besproken - zo mogelijk, een die is gecertificeerd door de American Board of Sleep Medicine.

Tonsillen verwijderen

Voor de meeste kinderen met slaapapneu, zullen artsen raden het verwijderen van de amandelen en de amandelen. Dit zal de obstructie in de keel te verminderen en maken het makkelijker voor een kind om te ademen. Een tonsillectomie kan vaak worden gedaan als een poliklinische ingreep, hoewel artsen soms willen kinderen met slaapapneu in het ziekenhuis 's nachts ter observatie houden.

Medicijnen

Soms artsen zullen respiratoire medicatie voorschrijven voor baby's te vroeg geboren die slaapapneu ontwikkelen. Ook kan soms antisnoring medicijn nuttig zijn, hoewel het belangrijk kindveilige doses vinden.

Weight Loss

Obesitas is een van de oorzaken van slaapapneu, maar meer in het algemeen voor volwassenen dan voor kinderen, volgens de Health Library in het Children's Medical Center in Dallas, Texas. Als obesitas is de oorzaak van slaapapneu bij een kind, kan een begeleid gewichtsverlies programma alternatief voor het gebruik van een CPAP inrichting.

Mondelinge apparaten

Tandartsen orale apparaten die kunnen worden gebruikt om slaapapneu ontwikkeld. Ze zijn op maat gemonteerd op de gebruiker en 's nachts gedragen aan de luchtwegen weefsel te houden van het sluiten. FDA-goedgekeurde orale toestellen omvatten Thorton Verstelbare positioner (TAP), SomnoMed MAS, Herbst telescopische Appliance, snor-X, Tong houderinrichting, Neus Adem Appliance en slaapapneu Goldilocks Appliance.

Gedragstherapie

Milde gevallen van slaapapneu kan worden behandeld met veranderingen in levensstijl. Deze kunnen bestaan ​​uit het gebruik van kussens om uw kind te houden van slapen op zijn rug en het hoofd iets hoger te plaatsen, het vermijden van zware maaltijden en zuivel dicht bij het slapen gaan, het beperken van het gebruik van antihistaminica in de nacht, met behulp van een luchtbevochtiger in de slaapkamer van uw kind en proberen te houden stof en allergenen op een laag niveau.