Corrigerende Oefeningen om een ​​Dropped Schouder Help

Een verloren gegane schouder is een soort schouder impingement die irritatie veroorzaakt op het gebied van de rotator cuff. De symptomen van deze aandoening zijn onder meer gelokaliseerde pijn in de schouder regio en een verminderde of veranderde beweeglijkheid van de schouder zelf. Zelfs wanneer de operatie wordt gebruikt om deze aandoening te behandelen, kunt u nog steeds profiteren door middel van performance van corrigerende revalidatie oefeningen om de juiste bereik van de beweging te herstellen naar de schouder zelf.

Liegen Schouder Swings

Voer liegen schouder schommels aan uw actieve bereik van de beweging op een eenvoudige en (relatief) pijnloze manier te verhogen. Liggen op een smalle tafel, zodat je beide armen zijn vrij recht over de rand te hangen. Terwijl je je armen recht en ontspannen, beginnen roteren bij de schouder om ze te zwaaien langs een bescheiden aanbod van ongeveer 15 tot 30 graden, zorg dat u de swing niet overstrekt opdat u pijn in het hele gewricht. Als je schouders lenig up, vergroten van de hoek van de swing, het beoefenen van de oefening elke dag gedurende 10 tot 20 minuten per keer, met als doel om uiteindelijk te bewegen door het hele bereik van de beweging pijn-vrij.

Staande Schouder rotaties

Terwijl je met je armen resterende opknoping langs je lichaam overal, schouders ophalen allebei je schouders omhoog, alsof je probeert aan te raken om je oren. Houd gedurende een seconde alvorens hen toe om terug te vallen op hun oorspronkelijke locatie. Daarna duw je schouders naar beneden zo ver mogelijk, houden voor een tweede daar ook. Nu draai je je schouders zo ver mogelijk naar voren, dan zo ver terug. Tot slot, draai je schouders door middel van een volledige cirkel, beginnend door schouderophalend hen naar boven, dan naar voren, dan naar beneden, dan weer terug. Herhaal de hele boor vier of vijf keer.

Permanent Schouder Stretch

Begin de beweging door op te staan ​​met je armen opknoping gratis aan uw zijde. Inleiding van de beweging door het houden van uw armen gestrekt met je ellebogen op slot, waardoor je armen boven je hoofd in een soepele en gecontroleerde boog, zodat je onderarmen aan beide zijden in contact met je hoofd met je armen recht omhoog wijst. Reverse langzaam terug naar de startpositie, en verder door, waardoor je armen zo ver achter je rug en mogelijk is. Blijven deze slinger-achtige boog in totaal 10n 15 volledige herhalingen, limbering het schoudergewricht en enkele pijn verlichten van een gevallen schouder.